Trump neaga ca in administratia sa ar domni haosul si promite un nou ordin executiv privind imigratia

Joi, 16 Februarie 2017, ora 23:22
3476 citiri
Trump neaga ca in administratia sa ar domni haosul si promite un nou ordin executiv privind imigratia
Foto: Facebook/Donald Trump

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca va emite saptamana viitoare un nou ordin executiv menit sa protejeze poporul american, in conditiile in care interdictia temporara privind intrarea in SUA a cetatenilor din sapte tari majoritar musulmane este blocata in urma unei decizii a unei curti federale.

"Vom emite un nou ordin executiv exhaustiv pentru a ne proteja poporul", a declarat Trump intr-o conferinta de presa de la Casa Alba, fara a oferi alte detalii, transmit Reuters, EFE si DPA.

In plus, Departamentul american al Justitiei a solicitat joi Curtii de Apel din San Francisco abandonarea procedurii asupra decretului impotriva imigratiei semnat de Donald Trump, explicand ca executivul prefera sa isi revizuiasca textul in loc sa piarda timp la tribunal, potrivit AFP.

Totodata, Trump a insistat ca administratia sa functioneaza "ca o masinarie perfect unsa", respingand informatiile potrivit carora exista haos, criza si frictiuni in interiorul echipei de la Casa Alba. Presedintele american a sustinut totodata ca nu face altceva decat sa-si indeplineasca "promisiunile din campanie" pentru "a reda poporului guvernarea", transmite EFE.

Trump s-a plans ca "a mostenit un haos", atat la nivel intern, cat si extern si a atacat din nou "presa care nu este onesta", sustinand ca prin relatarile sale mass media face un deserviciu tarii.

Liderul de la Casa Alba a denuntat manifestarile de "ura" la adresa sa, acuzand indeosebi postul de televiziune CNN, si s-a declarat "uimit" de informatiile negative care apar despre el in mass media americana.

"Este atata ura", s-a plans el, acuzand faptul ca primeste "lovituri constante" din partea anumitor organizatii media.. "Publicul deja nu-i mai crede", a insistat el, referindu-se la CNN. Presedintele republican a recunoscut totusi ca unele actiuni ale sale au fost nepopulare, dar a insistat ca au fost necesare pentru securitate.

Totodata, liderul de la Casa Alba si-a reiterat intentia de a construi "un mare zid" la granita cu Mexicul care nu va fi "o gluma, ca cel actual", si a afirmat ca se va implica personal pentru "a reduce costul" constructiei, estimat la peste 21,6 miliarde de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#Trump noi ordin imigrantie, #Trump Rusia, #Trump haos administratie , #presedinte SUA
Comentarii
Poza John Doe 5430
John Doe 5430
rank 5
Cred ca va trebui si un zid la granita cu Canada ...de la 1 dec 2017
Poza JackMalletFlute
JackMalletFlute
rank 1
Trump nu poate tine musulmanii la distanta din cauza unui Hawkeye