Trump presedinte Grea dilema pentru vedetele din SUA: Sa plece in Canada sau sa invete ruseste?

Joi, 10 Noiembrie 2016, ora 16:40
9342 citiri
Trump presedinte Grea dilema pentru vedetele din SUA: Sa plece in Canada sau sa invete ruseste?
Foto: Twitter/ygreck

Victoria lui Donald Trump a luat prin surprindere pe toata lumea, inclusiv vedetele. Sub efectul surprizei, acestea au postat reactiile lor pe retele de socializare.

Barbara Streisand, care anuntase ca va pleca in Canada daca Trump iese presedinte, a reactionat dupa anuntul castigatorului, afirmand pe Twitter: "Cuvintele nu pot explica ceea ce simt acum".

Referiri la Canada a facut si Ricky Gervais, care a afirmat (mai detasat, el nefiind american) ca deja Canada a inceput sa construiasca un zid. De altfel, chiar inainte de a se anunta rezultatul alegerilor, site-ul Biroului de imigratie din Canada a cedat din cauza numarului mare de accesari.

Cher a avut un mesaj virulent dupa alegeri, anuntand online ca "Lumea nu va mai fi niciodata la fel. Ma simt trista pentru cei tineri". Catre finalul mesajului, aceasta l-a asemanat pe Trump cu o toaleta, afirmand ca niciodata nu va fi mai mult decat atat.

Actrita Mia Farrow si-a amintit miercuri ca are un pasaport irlandez, in timp ce Lily Allen a trimis voalat o sugestie americanilor, aceea de a invata ruseste.

Altii sunt inca sub efectul socului. Chris Evans afirma ca este "devastat" si ca ziua alegerilor a fost una "rusinoasa" pentru America.

Creatorul "Family Guy", Seth MacFarlane, a scris pe Twitter ca nu-si poate imagina cum "creatura incoerenta" pe care a vazut-o la dezbateri s-ar putea adresa de la Biroul Oval.

Actrita Octavia Spencer e de parere ca "poate era nevoie de un presedinte Trump pentru a vedea ce bine ne era si cum luam totul de-a gata! Imi va lipsi Obama", mai scrie vedeta.

Iata si cum gandesc oamenii de rand legat de victoria lui Trump.

Dupa anuntul ca Trump ca va deveni urmatorul ocupant al Casei Albe, reactia cantaretei Lady Gaga a fost prompta: "America, roaga-te!". Vedeta a fost alaturi de Hillary Clinton in ultima sa oprire in campania electorala.

Tot dupa anuntarea rezultatului votului, Ariana Grande scria pe Twitter ca e in lacrimi.

Madonna a raspuns cu un selfie, comentand "un nou foc s-a aprins. Nu ne lasam". Si aceasta i-a facut activ campanie lui Hillary Clinton.

"E mai mult decat populism. E rasism", a scris pe Twitter si Nigella Lawson, o vedeta a emisiunilor in care se gateste.

Una dintre vedetele serialului "Big Bang Theory", Kunal Nayyar, a scris pe o retea sociala ca e prima oara in 15 ani cand se teme.

Ben Stiller afirma ca ceea ce se intampla e parca desprins dintr-un "vis ciudat".

Actrita Christina Applegate se declara "distrusa", iar cantareata Katy Perry vede venind o "revolutie".

Amanda Seyfried incearca un soi de optimism: "Poate ca acesta este fundul si nu avem incotro s-o luam decat in sus".

Mai multe vedete, printre care Rahida Jones, au postat hastagurile #notmypresident #nevermypresident.

In schimb, actorul Steven Seagal, care recent a obtinut cetatenia rusa, se declara fericit: "Felicitari, Donald Trump pentru victoria rasunatoare. Abia astept sa facem America minunata din nou".

Iata si ce glume s-au facut in mediul online dupa anutarea victoriei lui Trump.

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#vedete reactii Trump presedinte, #celebritati victorie Trump, #Trump presedinte reactii retele sociale , #presedinte SUA