Actorul Macaulay Culkin solicita ca Donald Trump sa fie eliminat din filmul "Singur acasa 2 - Pierdut in New York"

Vineri, 15 Ianuarie 2021, ora 19:27
4122 citiri
Actorul Macaulay Culkin solicita ca Donald Trump sa fie eliminat din filmul "Singur acasa 2 - Pierdut in New York"

Actorul Macaulay Culkin, 40 de ani, interpretul rolului Kevin McCallister din "Home Alone 2 - Lost in New York/ Singur acasa 2 - Pierdut in New York", s-a alaturat unei petitii prin care semnatarii solicita ca miliardarul republican Donald Trump sa nu mai apara in film, potrivit Le Figaro.

Invins de Joe Biden in alegerile prezidentiale, interzis pe retelele de socializare, aflat in vizorul unei a doua proceduri de impeachment pentru implicarea in incidentele de la Capitoliu de saptamana trecuta, Donald Trump ar putea sa dispara si de pe ecrane, din montajul filmului "Singur acasa 2 - Pierdut in New York".

De mai multe luni, internautii se mobilizeaza pentru a cere o versiune a filmului fara scena in care apare Trump. Mesajele s-au inmultit dupa ce Donald Trump a contestat infrangerea in fata fostului vice-presedinte democrat, creand un climat insurectional in Statele Unite.

"Vandut", a scris actorul Macaulay Culkin, inainte de a saluta munca unui internaut care l-a sters, in online, pe Donald Trump din scena in care apare in film. Presedintele in exercitiu nu mai poate raspunde criticilor, din cauza ca nu mai poate folosi conturile de pe retelele de socializare.

Trump a avut grija sa protejeze aceasta aparitie cinematografica. In timpul unei redifuzari a filmului in 2019, postul canadian CBC a taiat scena in care aparea. Decizia, luata in 2014, a fost justificata prin faptul ca lungmetrajul dura prea mult pentru televiziune. "Filmul nu va mai fi niciodata acelasi!", a scris el pe Twitter, sugerand ca premierul Justin Trudeau, cu care avea relatii tensionate, era la originea acestei cenzuri.

Proprietar al Plaza Hotel din New York la inceputul anilor 1990, miliardarul a insistat in mod special sa apara in film, potrivit regizorului Chris Colombus.

Pentru Insider, regizorul a povestit ca Donald Trump a autorizat filmarile in hotel numai daca, pe langa costul obisnuit de inchiriere, avea dreptul sa faca un cameo. "Intelegerea era ca daca vrei sa filmezi pe una dintre proprietatile sale, trebuia sa-i scrii o scena", a povestit Matt Damon in 2017 pentru The Hollywood Reporter.

Donald Trump a avut aparitii in zece filme si seriale. Aceasta scurta cariera i-a permis in 2015 sa stranga 110.000 de dolari pensie anuala din partea Screen Actors Guild. In 2019, acelasi sindicat i-a platit 77.000 de dolari in plus.

VIDEO Congresul SUA a votat punerea sub acuzare a lui Donald Trump. Care sunt pasii urmatori

Citeste si:
Motivele percheziției la proprietatea lui Donald Trump rămân secrete. Ce ar fi căutat, de fapt, FBI
Motivele percheziției la proprietatea lui Donald Trump rămân secrete. Ce ar fi căutat, de fapt, FBI
Departamentul Justiţiei american s-a opus, luni, publicării unui document judiciar care conţine motivele care i-au determinat pe anchetatorii federali să percheziţioneze, săptămâna...
Echipa de propagandă a lui Putin, ofertă nebunească pentru SUA: Cum vrea Rusia să-l salveze pe Trump și să-l protejeze
Echipa de propagandă a lui Putin, ofertă nebunească pentru SUA: Cum vrea Rusia să-l salveze pe Trump și să-l protejeze
Propaganda echipei lui Putin capătă accente suprarealiste, chiar nebunești, fapt arătat într-o emisiune a televiziunii de stat de la Moscova. Astfel, în emisiunea ”60 de minute”, s-au...