Donald Trump a criticat-o pe Meghan Markle si i-a dorit ''mult succes'' printului Harry

Joi, 24 Septembrie 2020, ora 10:18
4641 citiri
Donald Trump a criticat-o pe Meghan Markle si i-a dorit ''mult succes'' printului Harry
Sursa: HeptaPhoto

Presedintele american Donald Trump, deranjat de declaratiile recente facute de Meghan Markle, a criticat-o pe fosta actrita de televiziune, dorindu-i, cu ironie, "mult curaj" printului Harry, informeaza AFP.

"Nu sunt unul dintre admiratorii ei", a declarat liderul de la Casa Alba, invitat de jurnalisti sa comenteze declaratiile recente ale fostei actrite.

"Ii doresc mult curaj lui Harry, pentru ca va avea nevoie", a adaugat Donald Trump.

Intr-un mesaj video difuzat miercuri de postul ABC cu ocazia publicarii listei celor 100 de personalitati ale anului de catre revista Time, actrita si sotul ei au subliniat, fara sa mentioneze vreodata numele lui Donald Trump, importanta cruciala pe care ar avea-o, in opinia lor, alegerile prezidentiale americane din 3 noiembrie.

"La fiecare patru ani, ni se spune: 'Acestea sunt cele mai importante alegeri din viata noastra'. Cele de acum sunt cu adevarat asa. Atunci cand votam, valorile noastre sunt in joc, vocile noastre se fac auzite", a declarat actrita americana, care este metisa.

"Este crucial sa respingem discursul care incita la ura, dezinformarea si atacurile online", a declarat la randul lui printul Harry.

Meghan Markle, care, alaturi de sotul ei, a incetat sa mai fie un membru activ al familiei regale britanice, a renuntat la inceputul lunii iunie la traditionala rezerva asociata statutului princiar pentru a se exprima public dupa moartea lui George Floyd si, intr-un sens mai larg, despre rasismul si violentele politienesti din Statele Unite.

Meghan, care s-a casatorit cu nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii in 2018, l-a criticat pe presedintele american Donald Trump in timpul campaniei alegerilor din 2016, acuzandu-l ca este misogin si ca provoaca discordie.

Anul trecut, dupa ce i-au fost aduse la cunostinta criticile lui Meghan, Trump a spus: "Nu stiam asta. Ce pot sa spun? Nu stiam ca ea (Meghan) este dezagreabila".

Citește și:
Donald Trump reia mitingurile de campanie, cu speranţa de a-şi impulsiona candidatura la Casa Albă
Donald Trump reia mitingurile de campanie, cu speranţa de a-şi impulsiona candidatura la Casa Albă
Donald Trump îşi reia sâmbătă mitingurile de campanie, prin discursuri în statul-cheie New Hampshire şi apoi în South Carolina, situate la 1.500 de kilometri distanţă, sperând să-şi...
Cinci provocări la adresa dominației dolarului în comerțul internațional
Cinci provocări la adresa dominației dolarului în comerțul internațional
Supremația dolarului în comerțul global și al fluxurilor de investiții se confruntă cu o serie de noi amenințări, deoarece multe țări încearcă să folosească monede alternative....
Comentarii