Donald Trump, atac dur la adresa democratilor: Vor sa distruga valorile si modul de viata american

Joi, 30 Iulie 2020, ora 11:10
2575 citiri
Donald Trump, atac dur la adresa democratilor: Vor sa distruga valorile si modul de viata american
Sursa: Pixabay

Presedintele american Donald Trump a lansat miercuri un atac virulent la adresa democratilor din opozitie, acuzandu-i ca incearca sa distruga modul de viata american, in contextul in care el ramane in urma in sondaje in fata rivalului sau democrat la Casa Alba, Joe Biden, in perspectiva alegerilor prezidentiale din noiembrie, potrivit dpa.

"Ei vor sa dezradacineze si sa demoleze fiecare valoare americana", a afirmat Trump in Texas in cadrul a ceea ce era destinat sa fie o vizita prezidentiala la o instalatie energetica in acest stat producator de petrol si gaze, dar care s-a transformat intr-un discurs de campanie, cu doar trei luni inainte la alegeri.

Trump a pretins ca democratii si candidatul lor Joe Biden ar interzice cresterea bovinelor ca parte a unui program privind protectia mediului inconjurator. El a sustinut ca Biden se va realatura Acordului de la Paris asupra climei, pe care Trump l-a abandonat la inceputul presedintiei sale.

"Nu vor mai fi mai multe vaci si nici mai multe vite", a spus presedintele american, desi nimic din toate acestea nu a fost evocat de Biden. Texas are o indelungata traditie a fermelor de crestere a vitelor.

Atat in sondajele nationale, cat si in cele din state-cheie, care decid in mod traditional soarta alegerilor in SUA, Trump ramane cu mult in urma lui Biden, desi analistii avertizeaza ca cursa ar putea fi inca stransa.

Donald Trump a mai avertizat ca democratii vor eroda legea si ordinea si vor orienta tara spre socialism, evocand ca exemplu Venezuela, unde o criza politica si economica profunda a condus la lipsa de alimente, medicamente si combustibil.

"Vor sa stearga orice urma de religie din viata nationala, vor sa ne indoctrineze copiii, sa destructureze politia, sa distruga suburbiile, sa incite la revolte si sa lase fiecare oras la bunul plac al stangii radicale", a spus Donald Trump, citat de dpa.

Universitățile de top din SUA se luptă să țină în frâu protestele faţă de războiul din Gaza
Universitățile de top din SUA se luptă să țină în frâu protestele faţă de războiul din Gaza
Protestele faţă de războiul din Gaza s-au extins de la Columbia şi Yale la alte universităţi, în timp ce oficialii se străduiesc să disperseze o mişcare de protest în plină expansiune,...
Salvare miraculoasă pe autostradă: Un american a fost scos din mașina sa cuprinsă de flăcări VIDEO
Salvare miraculoasă pe autostradă: Un american a fost scos din mașina sa cuprinsă de flăcări VIDEO
Un bărbat de 70 de ani din SUA a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat pe o autostradă din Minnesota. Imediat după impact, bărbatul s-a trezit că nu mai poate ieși din mașina...
#SUA, #doanld trump, #Biden, #campanie electorala , #stiri Donald Trump