Lupta crancena pentru Casa Alba: Donald Trump, criticat la dezbaterea republicanilor (Video)

Vineri, 07 August 2015, ora 08:47
3959 citiri
Lupta crancena pentru Casa Alba: Donald Trump, criticat la dezbaterea republicanilor (Video)
Foto: Captura Fox News

Candidatii republicani la presedintia Statelor Unite au folosit prima dezbatere televizata, care a avut loc joi seara, pentru a-l acuza pe Donald Trump ca se indeparteaza de principiile consevatoare, iar atacurile la adresa miliardarului nu s-au oprit aici.

Primii zece favoriti din competitia republicana pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale din 2016 s-au confruntat, fata in fata, timp de doua ore, la postul TV Fox News, scrie LA Times.

Cei zece favoriti au fost selectati de postul de televiziune pe baza unor sondaje de opinie. Ceilalti sapte condidati inscrisi in cursa pentru nominalizarea republicana, dar care nu au fost selectati de catre Fox News, au participat la o dezbatere anterioara.

Top 10 candidati republicani

  • Omul de afaceri Donald Trump
  • Fostul guvernator de Florida Jeb Bush
  • Guvernatorul de Wisconsin Scott Walker
  • Fostul guvernator de Arkansas Mike Huckbee
  • Medicul chirurg Ben Carson
  • Senatorul de Texas Ted Cruz
  • Senatorul de Florida Marco Rubio
  • Senatorul de Kentucky Rand Paul
  • Guvernatorul de Ohio John Kasich
  • Guvernatorul de New Jersey Chris Christie

Trump a reusit sa atraga privirile incruntate ale contracandidatilor sai chiar inainte sa spuna vreun cuvant. La inceputul dezbaterii, moderatorul i-a intrebat daca il vor sustine pe cel care va castiga competitia republicana si daca exclud o candidatura independenta in cazul in care nu sunt nominalizati de partid.

Donald Trump a ridicat mana doar pentru a arata ca el nu exclude nimic, gest care a atras numeroase critici din parte colegilor pe parcursul dezbaterii.

"Vreau sa castig ca republican, vreau sa candidez ca republican, insa nu voi face aceasta promisiune in momentul de fata", a spus controversatul om de afaceri.

Senatorul Rand Paul n-a stat prea mult pe ganduri si a lansat primul atac la adresa lui Trump, spunand ca miliardarul "este obisnuit sa cumpere politicieni", iar guvernatorul de Ohio John Kasich a atras atentia ca americanii care cred in Trump fac o greseala.

In schimb, senatorul Marco Rubio s-a inteles cu Donald Trump intr-o privinta, si anume pe construirea unui zid la granita Statelor Unite cu Mexic, pentru a impiedica imigranti periculosi, cum ar fi traficanti de droguri, sa intre in America.

Tirada lui Donald Trump impotriva imigrantilor mexicani nu a ramas fara urmari

In timpul celor doua ore de dezbateri, candidatii republicani au atins teme extrem de serioase precum lupta impotriva Statului Islamic si acordul cu Iranul pe programul nuclear. Discutii s-au purtat si pe marginea casatoriilor intre persoane de acelasi sex, sistemul de sanatate si economie.

Donald Trump dezvaluie cum va invinge Statul Islamic

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#dezbatere republicani SUA, #dezbatere republicani Trump, #Trump atacat dezbatere , #stiri Donald Trump
Comentarii
Poza Vintage
Vintage
rank 5
Cum apare unu' care vrea binele Americii, sar toti sa-l puna jos!