Secretele lui Donald Trump: In loc de colectie de arta, miliardarul are falsuri pe pereti

Luni, 11 Aprilie 2016, ora 09:57
3752 citiri
Secretele lui Donald Trump: In loc de colectie de arta, miliardarul are falsuri pe pereti
Foto: Facebook/Donald Trump

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA pretinde ca are o avere de 10 miliarde de dolari, dar banii sai nu par a fi investiti in tablouri si opere de arta de valoare, picturile in stilul impresionistilor francezi care decoreaza peretii casei sale fiind falsuri.

Donald Trump prefera investitiile imobiliare artei de inalta clasa. Candidatul republican la alegeri pretinde ca are o avere de 10 miliarde de dolari, dar banii sai nu par a fi investiti in tablouri si opere de arta de valoare.

Cine este omul din spatele lui Donald Trump

Picturile in stilul impresionistilor francezi care decoreaza peretii caselor sale sunt cel mai probabil - pentru a evita cuvantul "falsuri" si a utiliza unul mai bland - reproduceri, relateaza Pagesix.com.

O versiune mai mica a tabloului "La Loge" de Renoir - pictura din 1874 din colectia Institutului de Arta Courtauld din Londra - a fost vanduta de casa Sotheby's in 2008 pentru suma de 9.67 milioane de dolari unui cumparator neidentificat. Copia pictata cel mai iscusit se afla in biroul Melaniei Trump din Turnul Trump de pe Fifth Avenue.

Daca tablourile lui Trump ar fi originale, colectia sa ar valora sute de milioane de dolari. In schimb, acestea valoreaza putin mai mult decat ramele lor frumos ornate si aurite, iar mare parte a oamenilor nu stiu ca tablourile nu sunt veritabile.

Donald Trump, o amenintare pentru intreaga lume - Raport Economist Intelligence Unit

"In privinta investitiilor, prefera investitiile care isi scot profitul", a declarat un bun prieten al lui Trump. "Trump poate aprecia marea arta, dar mediul artistic din New York i se pare elitist si fals. Prefera afacerile imobiliare", a continuat el.

Jurnalistul si scriitorul Mark Bowden a scris intr-un articol pentru Vanity Fair ca pe Trump nu prea il incalzeste frumusetea artei: "Comportamentul sau a fost stangaci. Mi-a dezvaluit interiorul luxos al avionului sau privat - chemandu-ma sa inspectez un Renoir care era pus pe perete, facandu-mi semn sa ma apropii sa privesc...ce? Luminozitatea trasaturilor de pensula? Utilizarea magistrala a culorilor? Nu. Semnatura. 'Costa 10 milioane de dolari', mi-a zis".

Lumea nucleara a lui Donald Trump: Ce-ar fi daca toti ar avea bombe atomice?

Si acel tablou ar putea fi un fals, din moment ce astfel de opere de arta nu ar trebui sa fie expuse intr-un avion, unde ar putea fi deteriorate. Trump nu a oferit niciun comentariu asupra subiectului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Donald Trump tablouri, #Donald Trump falsuri, #Donald Trump colectie arta , #stiri Donald Trump