Cu fata la alegatori: Clotilde Armand, încrezătoare într-o victorie „categorică” la Primărie. Ce planuri are pentru un nou mandat și ce spune despre contracandidatul său

Donald Trump, critici dure la adresa lui Joe Biden: "Va conduce Statele Unite si economia spre colaps"

Marti, 29 Iunie 2021, ora 00:34
3145 citiri
Donald Trump, critici dure la adresa lui Joe Biden: "Va conduce Statele Unite si economia spre colaps"
Fostul presedinte Donald Trump il critica pe Joe Biden FOTO: News

Dupa ce in urma cu zece zile, Donald Trump l-a criticat pe Joe Biden dupa intalnirea cu Vladimir Putin, spunand ca "a fost o zi buna pentru Rusia", acum fostul presedinte isi continua atacurile asupra actualului locatar al Casei Albe. "Biden va conduce America spre colaps", a afirmat fostul presedinte al SUA.

Trump nu este de acord cu politicile economice ale lui Biden, precum si cu pozitia sa fata de China si Rusia, potrivit Washington Examiner.

Conform declaratiilor lui Donald Trump, Biden "va conduce Statele Unite si economia tarii spre ruina". El il acuza pe presedinte ca a contribuit la stoparea constructiei conductei petroliere Keystone XL din SUA si la cresterea "devastatoare" a taxelor fiscale pentru industriile americane, conform News.

Donald Trump a pierdut suprematia in Partidul Republican. Cine este colegul care-l depaseste in sondajele interne

De asemenea, el a criticat faptul ca presedintele actual a aprobat terminarea proiectului Nord Stream 2 al Rusiei, care se intinde pana in Germania si permite Moscovei sa castige miliarde de dolari din gazele pe care le vinde europenilor.

Trump a spus ca performanta lui Biden a fost "jenanta" pe plan mondial, acuzandu-l ca "se ploconeste" in fata Chinei. "Joe Biden risipeste tot respectul pe care il avem sau l-au avut, plecandu-ne la dusmanii Americii".

Biden aduce forte militare din 32 de tari, inclusiv Japonia, Israel si Brazilia in coasta Rusiei. Moscova raspunde ferm: "Vom reactiona" VIDEO

Pe de alta parte, Trump a organizat primul sau miting electoral sambata, 26 iunie, in statul Ohio, de la plecarea sa de la Casa Alba. El s-a aratat increzator in campania sa pentru alegerile prezidentiale din 2024. "Vom prelua Camera, Senatul si America si vom face asta in curand", a spus republicanul.

Quarterly Report - Editia 4

Jigniri la distanță între Biden și Trump: ”Un ratat dezechilibrat/Dispari, Joe!”
Jigniri la distanță între Biden și Trump: ”Un ratat dezechilibrat/Dispari, Joe!”
Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un ”escroc”, sâmbătă, în Texas, în faţa unor susţinători ai armelor, la fel cum actualul preşedinte l-a catalogat pe rivalul său...
Donald Trump a asistat alături de soția sa la ceremonia de absolvire a fiului lor, la o universitate din Florida VIDEO
Donald Trump a asistat alături de soția sa la ceremonia de absolvire a fiului lor, la o universitate din Florida VIDEO
Barron Trump, în vârstă de 18 ani, al cincilea copil al celui de-al 45-lea președinte al SUA, republicanul Donald Trump, și-a finalizat studiile la Academia Oxbridge din Florida. Când...
#Donald Trump, #Donald Trump presedinte SUA, #Donald Trump alegeri SUA, #Joe Biden , #stiri Donald Trump