Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Twitter a blocat contul lui Trump dupa ce presedintele republican a distribuit e-mail-ul unui editorialist

Miercuri, 07 Octombrie 2020, ora 12:26
3363 citiri
Twitter a blocat contul lui Trump dupa ce presedintele republican a distribuit e-mail-ul unui editorialist
Donald Trump/ Facebook

Twitter a anuntat ca a blocat luni contul presedintelui Donald Trump din cauza ca acesta a incalcat politica companiei si a difuzat adresa de e-mail a unui ziarist de la New York Post, relateaza dpa.

Contul presedintelui a fost blocat pana cand postarea a fost eliminata, a confirmat gigantul social media marti pentru Daily News.

Politica de confidentialitate a Twitter stipuleaza ca utilizatorii nu sunt autorizati sa posteze informatii private ale altor persoane fara consimtamantul acestora.

Casa Alba nu a raspuns imediat la o solicitare de a comenta pe seama acestei decizii a Twitter, potrivit dpa.

Un tweet de pe contul presedintelui american @realDonaldTrump postat luni este acoperit cu mesajul: 'Acest tweet nu mai este disponibil deoarece a incalcat regulile Twitter'.

In urmatorul sau tweet la 18:23 luni, vizibil, Trump a declarat: 'Vom reveni pe traseul de campanie in curand!!! Stirile false arata doar sondaje false'.

Presedintele Trump continua sa utilizeze aceasta platforma de social media preferata de el la care a recurs pe timpul pandemiei, exprimandu-si opiniile despre COVID-19. Dupa infectarea cu SARS-CoV-2, Donald Trump a stat trei zile la spitalul militar Walter Reed de la periferia capitalei Washington, revenind luni la Casa Alba.

Twitter a ascuns de asemenea si o postare a lui Donald Trump marti dimineata in care acesta afirma ca gripa sezoniera are o incidenta de mortalitate mare mare in randul populatiei decat COVID-19.

Aplicatia a declarat ca tweet-ul respectiv a incalcat regulile de dezinformare, iar mesajul a ramas in cronologia lui Trump in spatele unei note de avertizare.

Proces istoric în SUA. Va fi suficient un munte de dovezi pentru a-l condamna pe Trump?
Proces istoric în SUA. Va fi suficient un munte de dovezi pentru a-l condamna pe Trump?
Luni, 22 aprilie, vor avea loc declarații de deschidere în procesul Statul New York vs. Donald J. Trump. Dosarul acuzării pare puternic, dar o condamnare este departe de a fi asigurată, scrie...
Cine e fotbalistul român care se apropie de câștigarea Cupei Campionilor
Cine e fotbalistul român care se apropie de câștigarea Cupei Campionilor
Echipa americană Columbus Crew, cu românul Alexandru Măţan introdus pe final, a învins formaţia mexicană Monterrey cu scorul de 2-1, miercuri, pe teren propriu, în prima manşă a...
#Donald Trump, #Twitter, #SUA, #statele unite, #international, #presa , #Twitter