Influencerul Dorian Popa, trimis în judecată după ce a fost prins ”fumat” la volan: ”Mi-a întors viața pe dos”

04 Iunie 2024 - Influencerul Dorian Popa, trimis în judecată după ce a fost prins ”fumat” la volan: ”Mi-a întors viața pe dos”

Influencerul Dorian Popa a fost trimis în judecată, după ce în octombrie 2023 a fost prins la volan, în timp ce era sub influența canabisului.

Dorian popa

Furia lui Dorian Popa: ”Poate vă băgați mințișoarele în cap. Am luat-o razna rău de tot...”

24 Decembrie 2023 - Furia lui Dorian Popa: ”Poate vă băgați mințișoarele în cap. Am luat-o razna rău de tot...”

Influencerul Dorian Popa s-a supărat după ce a văzut pe internet imagini cu actul său de identitate, avertizându-i pe cei care au făcut acest lucru.

Dorian Popa, promisiune în fața lui Dumnezeu: "Am crezut când am aprins cuiul că mă liniștesc”

05 Decembrie 2023 - Dorian Popa, promisiune în fața lui Dumnezeu: "Am crezut când am aprins cuiul că mă liniștesc”

Influencerul Dorian Popa a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan, analizele efectuate arătând că a consumat cannabis.

Ce a făcut Dorian Popa la o lună după ce a fost prins drogat la volan

28 Noiembrie 2023 - Ce a făcut Dorian Popa la o lună după ce a fost prins drogat la volan

Dorian Popa a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan, analizele efectuate arătând că a consumat cannabis.

Prins drogat și în chiloți, Dorian Popa a spus lucrurilor pe nume: ”Prostia costă. Mă uit și plâng!” FOTO

15 Noiembrie 2023 - Prins drogat și în chiloți, Dorian Popa a spus lucrurilor pe nume: ”Prostia costă. Mă uit și plâng!” FOTO

Influencerul Dorian Popa, care a fost prins la volan sub influența canabisului, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, vineri, 27 octombrie, și-a recunoscut vina prin mai multe mesaje transmise în

Dorian Popa își cere scuze după ce a fost prins drogat și în chiloți: ”Procesul meu idiot de gândire...”

07 Noiembrie 2023 - Dorian Popa își cere scuze după ce a fost prins drogat și în chiloți: ”Procesul meu idiot de gândire...”

Influencerul Dorian Popa, care a fost prins la volan sub influența canabisului, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, și-a recunoscut faptele într-o declarație dată pe rețelele sociale.

Ministrul Sănătății, despre Dorian Popa: „Îmi cer scuze dacă trebuia să-l cunosc dinainte, dar nu cred că trebuie să-i acordăm foarte multă atenție”

05 Noiembrie 2023 - Ministrul Sănătății, despre Dorian Popa: „Îmi cer scuze dacă trebuia să-l cunosc dinainte, dar nu cred că trebuie să-i acordăm foarte multă atenție”

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmă că nu îl cunoaşte pe Dorian Popa, dar este de părere că, având în vedere că acesta a fost depistat drogat la volan, nu ar trebui să i se

Sute de oameni l-au asaltat pe Dorian Popa, artistul prins drogat și în chiloți

05 Noiembrie 2023 - Sute de oameni l-au asaltat pe Dorian Popa, artistul prins drogat și în chiloți

Influencerul Dorian Popa, care a fost prins la volan sub influența canabisului, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, vineri, 27 octombrie, și-a deschis o nouă șaormerie, la Focșani, locația

Prins drogat și în chiloți, Dorian Popa a rămas și fără iubită: ”Ca să evităm speculații”

04 Noiembrie 2023 - Prins drogat și în chiloți, Dorian Popa a rămas și fără iubită: ”Ca să evităm speculații”

Influencerul Dorian Popa, care a fost prins la volan sub influența canabisului, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, vineri, 27 octombrie, trăiește o dramă și în viața personală, vedeta

Mesajul ironic al polițiștilor pentru Dorian Popa. De la ce a ieșit pozitiv la testul de substanțe interzise

04 Noiembrie 2023 - Mesajul ironic al polițiștilor pentru Dorian Popa. De la ce a ieșit pozitiv la testul de substanțe interzise

Raportul toxicologic realizat la INML a confirmat prezenţa în organism a cannabisului, în cazul lui Dorian Popa, a anunţat Sindicatul Europol.

INML a dat verdictul în cazul lui Dorian Popa, care susține că a inhalat canabis accidental, la o petrecere

03 Noiembrie 2023 - INML a dat verdictul în cazul lui Dorian Popa, care susține că a inhalat canabis accidental, la o petrecere

Veste proastă pentru cei care sperau că Dorian Popa este nevinovat, după ce a fost depistat pozitiv la un Drugtest, efectuat săptămâna trecută.

Ce a făcut Dorian Popa, la trei zile după ce a fost prins drogat la volan VIDEO

01 Noiembrie 2023 - Ce a făcut Dorian Popa, la trei zile după ce a fost prins drogat la volan VIDEO

Influencerul Dorian Popa a fost prins la volan sub influența canabisului, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, vineri, 27 octombrie.

Mama lui Dorian Popa, prins drogat și în chiloți: ”Nu se va băga într-o gaură de șarpe”

31 Octombrie 2023 - Mama lui Dorian Popa, prins drogat și în chiloți: ”Nu se va băga într-o gaură de șarpe”

Influencerul Dorian Popa a fost prins la volan sub influența canabisului, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, vineri, 27 octombrie.

S-a aflat unde a fost Dorian Popa, prins drogat și în chiloți: ”Plângea săracul, se blestema, a inhalat de-acolo!”

30 Octombrie 2023 - S-a aflat unde a fost Dorian Popa, prins drogat și în chiloți: ”Plângea săracul, se blestema, a inhalat de-acolo!”

Influencerul Dorian Popa a fost prins la volan sub influența canabisului, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, vineri, 27 octombrie.

Marian Godină, după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan: „Ăla face case, în timp ce alții nu au făcut în viața lor un coteț de găini”

30 Octombrie 2023 - Marian Godină, după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan: „Ăla face case, în timp ce alții nu au făcut în viața lor un coteț de găini”

Polițistul Marian Godină, care are peste 620.000 de urmăritori pe pagina sa de Facebook, a comentat reacțiile apărute pe rețelele sociale după ce vloggerul Dorian Popa a fost prins drogat la

Gigi Becali cere o pedeapsă drastică pentru Dorian Popa: "Conduci și în chiloți și dezbrăcat, numai dacă ești drogat sau beat"

30 Octombrie 2023 - Gigi Becali cere o pedeapsă drastică pentru Dorian Popa: "Conduci și în chiloți și dezbrăcat, numai dacă ești drogat sau beat"

Gigi Becali n-a rămas impasibil la cazul lui Dorian Popa, care a fost prins de poliție la volan sub influența substanțelor interzise.

Câte zeci de mii de euro câștigă lunar Dorian Popa din vlogurile sale. "Consumatorii nu trebuie să fie modele pentru copiii noștri”

30 Octombrie 2023 - Câte zeci de mii de euro câștigă lunar Dorian Popa din vlogurile sale. "Consumatorii nu trebuie să fie modele pentru copiii noștri”

Dorian Popa este unul dintre cei mai prosperi influenceri din România, strângând lunar doar din vlogurile sale sume impresionante.

Paula Seling, cuvinte mari despre Dorian Popa: "El dă un exemplu de succes copiilor"

29 Octombrie 2023 - Paula Seling, cuvinte mari despre Dorian Popa: "El dă un exemplu de succes copiilor"

Dorian Popa a fost oprit în trafic, vineri seară, în localitatea Domneşti, judeţul Ilfov. El a fost testat pozitiv pentru substanţe interzise, fiindu-i prelevate probe biologice.

Dorian Popa i-a ascuns iubitei că a fost prins drogat și în chiloți: ”Poftim?! Nu pot să cred așa ceva”

29 Octombrie 2023 - Dorian Popa i-a ascuns iubitei că a fost prins drogat și în chiloți: ”Poftim?! Nu pot să cred așa ceva”

Dorian Popa ar fi fost prins la volan sub influența canabisului, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, vineri, 27 octombrie.

Explicația pe care le-a dat-o Dorian Popa polițiștilor când a fost prins drogat la volan

29 Octombrie 2023 - Explicația pe care le-a dat-o Dorian Popa polițiștilor când a fost prins drogat la volan

Dorian Popa a fost prins drogat la volan, ieșit pozitiv la testul impus de polițiștii care l-au oprit în trafic.

Avertismentul polițiștilor pentru Dorian Popa, care a fost prins conducând în chiloți și drogat: "Să nu cumva să ne întâlnim cu Cheluțu la volan"

28 Octombrie 2023 - Avertismentul polițiștilor pentru Dorian Popa, care a fost prins conducând în chiloți și drogat: "Să nu cumva să ne întâlnim cu Cheluțu la volan"

Sindicatul Europol a clarificat situația lui Dorian Popa, căruia i s-a deschis dosarul penal deoarece a ieșit pozitiv la aparatul drugtest.

Dorian Popa, prins drogat la volan. Influencerul ar fi condus în lenjerie intimă

28 Octombrie 2023 - Dorian Popa, prins drogat la volan. Influencerul ar fi condus în lenjerie intimă

Dorian Popa ar fi fost prins la volan sub influența canabisului vineri, 27 octombrie.

„Hâtz, Johnule!” Dorian Popa, lăsat cu ochii în soare de milionarul Donca: „Sunt șocat, sunt consternat și, în același timp, debusolat” VIDEO

21 Septembrie 2023 - „Hâtz, Johnule!” Dorian Popa, lăsat cu ochii în soare de milionarul Donca: „Sunt șocat, sunt consternat și, în același timp, debusolat” VIDEO

Vloggerul Dorian Popa, unul dintre investitorii din proiectele cu panouri fotovoltaice ale lui Călin Donca, s-a declarat „șocat”, „consternat” și „debusolat” după arestarea

Dorian Popa, cadou de 3.000 de euro la baza FCSB-ului: ”Ți-o spun cu lacrimi în ochi”

17 Aprilie 2023 - Dorian Popa, cadou de 3.000 de euro la baza FCSB-ului: ”Ți-o spun cu lacrimi în ochi”

Influencerul Dorian Popa (34 de ani), care a suferit o intervenție chirurgicală la picior, se recuperează la baza de pregătire a FCSB-ului, în compania lui Ovidiu Kurti, unul dintre cei mai

Zeci de români au stat în ploaie și frig ca să primească o shaorma gratis

07 Aprilie 2023 - Zeci de români au stat în ploaie și frig ca să primească o shaorma gratis

Zeci de băcăuani au stat în ploaie și frig la deschiderea unei shormerii, în zona centrală a orașului din Moldova.

Artistul Dorian Popa, experiență neplăcută într-un restaurant din România, de Ziua Națională: ”Băi, ce suflet să ai?”

02 Decembrie 2022 - Artistul Dorian Popa, experiență neplăcută într-un restaurant din România, de Ziua Națională: ”Băi, ce suflet să ai?”

Cunoscutul vlogger, dansator și cântăreț Dorian Popa (34 de ani) le-a împărtășit fanilor săi de pe Instagram experiența neplăcută pe care a avut-o de Ziua Națională într-un restaurant

Anunțul lui Dorian Popa care a declanșat nebunia. Sute de oameni stau la coadă pentru șaorma gratis! Când se termină promoția

17 Septembrie 2022 - Anunțul lui Dorian Popa care a declanșat nebunia. Sute de oameni stau la coadă pentru șaorma gratis! Când se termină promoția

Artistul Dorian Popa s-a implicat financiar într-o nouă șaormerie pe care a deschis-o în București, iar la deschidere le-a oferit doritorilor șaorma gratis.

Dorian Popa, după ce a primit o factură de peste 8.500 de lei la energie electrică: "Am știut de ce nu merg în concediu"

16 Septembrie 2022 - Dorian Popa, după ce a primit o factură de peste 8.500 de lei la energie electrică: "Am știut de ce nu merg în concediu"

În ultimele zile mai multe celebrități au anunțat că au primit facturi uriașe la energia electrică, printre acestea, Mihai Șora și actorul Marius Manole.

Dorian Popa nu a avut bani să plătească mâncarea la Paris. Și-a lăsat lanțul amanet ca să poată pleca acasă. "Cea mai penibilă situație"

09 August 2022 - Dorian Popa nu a avut bani să plătească mâncarea la Paris. Și-a lăsat lanțul amanet ca să poată pleca acasă. "Cea mai penibilă situație"

Unul dintre cei mai apreciați artiști și influenceri din România, Dorian Popa a trecut prin clipe nu tocmai plăcute la Paris.

Mircea Badea, invidios pe succesul lui Dorian Popa pe Instagram. "Are doar 7 cuvinte și face mulți bani"

08 Iulie 2022 - Mircea Badea, invidios pe succesul lui Dorian Popa pe Instagram. "Are doar 7 cuvinte și face mulți bani"

Mircea Badea a comentat în emisiunea sa despre fenomenul Dorian Popa de pe rețelele de socializare.

  1. Cât câștigă pe lună un soldat ucrainean care luptă pe front împotriva rușilor. Factorii care influențează veniturile militarilor
  2. Nimicit în direct: "Edi Iordănescu e ultimul om, e bâtă! A plecat din lașitate de la națională"
  3. Greșeala pe care o facem cu toții dimineața înainte de a urca în mașină. Cum putem evita defecțiunile motorului
  4. Experienţe neplăcute la preselecţiile pentru Vocea României: ”Fiicei mele i s-a spus din start”
  5. Savanții au făcut descoperirea secolului: Un nou continent găsit pe Pământ, pierdut în istorie VIDEO
  6. Cunoscută stațiune de pe litoralul românesc, pe cale de dispariție: ”Scapă cine poate. Urmează să ne cazăm unii la alții”
  7. Forțele aeriene ucrainene trebuie să renunțe la abordările sovietice pentru a profita la maximum de F-16
  8. "Venim noaptea la Ankara cu avioanele F-35!". Amenințările unui ministru grec pentru Turcia
  9. Câte site-uri există în Coreea de Nord. Hackerii au reușit să pătrundă în mediul online anemic al regimului lui Kim Jon-un
  10. Un profesor de la Universitatea București a apărut îmbrăcat în femeie, în fața elevilor: „Ferească-ne Dumnezeu!". Cine este Andrei Nae FOTO