Artistul Dorian Popa, experiență neplăcută într-un restaurant din România, de Ziua Națională: ”Băi, ce suflet să ai?”

Vineri, 02 Decembrie 2022, ora 13:44
6850 citiri
Artistul Dorian Popa, experiență neplăcută într-un restaurant din România, de Ziua Națională: ”Băi, ce suflet să ai?”
Dorian Popa

Cunoscutul vlogger, dansator și cântăreț Dorian Popa (34 de ani) le-a împărtășit fanilor săi de pe Instagram experiența neplăcută pe care a avut-o de Ziua Națională într-un restaurant din România.

Mai precis, Dorian Popa n-a fost lăsat să intre cu câinele său, Cheluțu, într-o locație din Turda, artistul fiind extrem de supărat din acest motiv.

„Băi, fraților, am început ziua asta atât de încântat, cât de frumos e pe la salină, pe aici prin Turda. Ne-a fost recomandat să mâncăm lângă salină. Bă, și nici n-am intrat bine că vine o doamnă care, e drept, după doar ”bună ziua”, direct ”la noi nu este voie cu animale înăuntru”.

Bă, fraților, nu îmi place să fac story-uri din astea, știți că nu vedeți la mine story-uri din astea, dar când aud de oameni cărora nu le plac animalele….

Și am spus în felul următor ”La mulți ani, doamnă! La mulți ani, România!” și am plecat, evident. Bă, ce suflet să ai să dai afară un animăluț din restaurant?! Chiar dacă e mic Cheluțu. Și dacă era un câine mai mare, cum să-l dai afară?! România, trezește-te!”, a transmis Dorian Popa.

#dorian popa, #artist, #restaurant, #ziua nationala , #stiri vedete