Ce au scris Dorin si Alin Cocos in denuntul la DNA - bani plimbati cu sacosele, cum se imparteau milioanele (Video)

Marti, 03 Martie 2015, ora 18:58
7977 citiri
Ce au scris Dorin si Alin Cocos in denuntul la DNA - bani plimbati cu sacosele, cum se imparteau milioanele (Video)
Foto: Arhiva/ Digi 24

Omul de afaceri Dorin Cocos ar fi scris in denuntul facut la DNA ca a primit 4,8 milioane de euro de la Gheorghe Stelian, pentru rezolvarea unui dosar la ANRP.

"Domnul Gheorghe Stelian mi-a adus in transe suma de 4,8 milioane de euro pentru a-i facilita obtinerea despagubirilor in dosarul numitilor Ion Anton si Nae Nicolae. Vorbisem anterior cu Diacomatu Sergiu Ionut pentru rezolvarea favorabila a cererii de despagubire si el mi-a confirmat ca se poate rezolva contra sumei de 2,5 milioane de euro", a scris in denunt fostul sot al Elenei Udrea, potrivit unui document obtinut de Romania Tv.

Acesta a sustinut ca, dupa rezolvarea favorabila a cererii de despagubire, Diacomatu a venit la el la Euro Hotels si i-a dat suma de 2,5 milioane de euro, "suma primita de la Gheorghe Stelian pentru acest scop".

Dorin Cocos mai relateaza cum Crinuta Dumitrean, fosta sefa ANRP, a primit 800.000 de dolari, "printr-un sofer intr-o mapa albastra", in timp ce fostul sot al Elenei Udrea a oprit pentru el 1,5 milioane de euro.

Dorin Cocos a facut denunt in dosarul Microsoft. L-a mentionat pe Blaga, nu si pe Udrea - surse

O a doua interventie la ANRP i-a adus lui Dorin Cocos 1,2 milioane de euro, din banii de la Gheorghe Stelian.

"1.000.000 doamnei Crinuta Dumitrean in aceleasi conditii ca la prima descriere. 5 milioane i-am dat lui Diacomatu Sergiu, in mai multe transe, functie de cum le primeam. De la Gheorghe Stelian 1,2 milioane de euro i-am oprit eu", a scris in denunt fostul sot al Elenei Udrea.

La randul sau, fiul lui Dorin Cocos, Alin, a recunoscut ca milioanele de euro erau transportate cu sacosa: "Eram in biroul tatalui meu Cocos Dorin la Euro Hotel cand a inmanat domnului Diacomatu Sergiu o sacosa din plastic despre care stiam ca contine bani".

Dosarul Bica 2: Dorin si Alin Cocos nu scapa de arest (Video)

Dorin si Alin Cocos si-au recunoscut faptele in dosarul Bica 2

Dorin si Alin Cocos, precum si Alina Bica raman in arest preventiv, in dosarul Bica 2, in urma deciziei luate vineri de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cei doi depusesera o contestatie cu privire la masura arestarii preventive.

Dorin si Alin Cocos au recunoscut faptele pentru care ii acuza procurorii DNA in dosarul Bica 2.

#Dorin Cocos denunt, #Alin Cocos denunt, #Dorin Cocos ANRP, #Dorin Cocos Bica 2 , #DNA