Cum este implicat un membru PMP in dosarul retrocedarilor ilegale

Vineri, 10 Aprilie 2015, ora 07:59
3190 citiri
Cum este implicat un membru PMP in dosarul retrocedarilor ilegale
Foto: site oficial PMP

Numele unui lider al PMP apare in dosarul retrocedarilor ilegale, in care au fost trimisi in judecata, printre altii, fostul sef ANI Horia Georgescu, deputatul PNL Theodor Niculescu, deputatul UDMR Marko Attila si alti 9 inculpati.

Sebastian Moise (foto), secretar executiv al PMP, este nominalizat de Dorin Cocos drept intermediar de drepturi litigioase, potrivit Digi 24.

Ginerele lui Basescu, invocat in dosarul despagubirilor ANRP

"Despre aceste drepturi litigioase, COCOS DORIN a aratat ca a luat cunostinta de la fiul lui, COCOS ALIN, care si acesta la randul lui primise informatii in acest sens de la o persoana cu numele MOISE SEBASTIAN. Intermediarul tranzactiilor a fost acesta din urma, care i-a transmis, prin COCOS ALIN, pretentiile financiare ale vanzatorilor de drepturi litigioase pentru unele imobile situate in judetul Arges", arata procurorii DNA.

Moise a recunoscut, la Digi 24, ca a facut afaceri cu Dorin Cocos.

Horia Georgescu si Theodor Niculescu, trimisi in judecata de DNA

"Unu: Nu erau drepturile mele, nu erau dosarele mele. Eu eram un simplu intermediar. Eu ma ocupam, ca si astazi ma mai ocup, cu terenuri, ma ocup in domeniul asta. Si pe vremuri, stiti, ca si orice om care vrea sa castige o paine... sa tranzactioneze niste chestii, gen agenti imobiliari. Si eu cunosteam pe niste oameni care vor sa vanda si am cunoscut si pe cei care vor sa cumpere. Cam asta a fost.

Am jucat fotbal cu el din 2000, la Dinamo. Am fost fotbalist si el a jucat fotbal la Dinamo si eu am fost prieten. Am copilarit in aceeasi grupa", a spus Sebastian Moise.

Acesta a subliniat ca nu a fost audiat la DNA in acest dosar.

#Sorin Moise dosar retrocedari, #lider PMP dosar ANRP , #DNA