Ziare.com
Home > Personalitati > Dorin Ionescu
Dorin Ionescu
Dorin Ionescu, interimar la CNAS

Miercuri, 09 Mai 2012, ora 22:28

Dorin Ionescu, interimar la CNAS

Dorin Ionescu / stiri Dorin Ionescu

Directorul general al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Dorin Ionescu, exercita atributiile presedintelui CNAS pana la numirea sefului institutiei, a decis premierul Victor Ponta. Lucian Duta a demisionat luni de la sefia Casei. Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca Duta, inainte de a pleca de la CNAS, a inaintat facturi referitoare la incasarea taxei de claw-back, ceea ce putea genera lipsa de medicamente, anuntand ca va sesiza organele in drept sa verifice activitatea fostului sef al Casei. "Am semnat ordinele necesare privind eliberarea din functie a presedintelui CNAS, domnul Duta, afland cu indignare ca, inainte de a pleca, domnul Duta a creat o noua problema Guvernului, trimitand facturile referitoare la incasarea taxei de claw-back, ceea ce ne poate pune de maine in situatia de a ramane fara medicamente. Ministrul in functie a reusit pentru moment sa dialogheze si sa stabilizeze situatia, dar aceasta ...

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Dorin Ionescu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Dorin Ionescu
Dorin Ionescu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Dorin Ionescu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor