Dorinel: Semedo m-a nemultumit iar Arthuro mai are 5 meciuri sa arate ce poate

Joi, 13 Noiembrie 2008, ora 15:48
1150 citiri
Dorinel: Semedo m-a nemultumit iar Arthuro mai are 5 meciuri sa arate ce poate

Antrenorul Stelei a declarat ca este dezamagit de portughezul Semedo. De asemenea, Munteanu a anuntat ca se va baza pe jucatorii tineri, de la echipa secunda.

"Orice echipa isi doreste jucatori de valoare. Fotbalistii pe care ii am trebuie sa ma convinga ca merita sa ramana in Ghencea. Vor fi cu siguranta transferuri in iarna. Eu vorbesc tot timpul cu jucatorii, am vorbit si cu Semedo, care m-a cam nemultumit in ultimul timp. Intotdeauna le explic ce m-a nemultumit la ei. Pedriel e un jucator tanar, pe care ma voi baza in viitor. Steaua are foarte multi jucatori tineri, care vor face pasul spre prima echipa. Sunt fotbalisti la echipa a doua dar si imprumutati", a explicat Munteanu la Telesport.

Despre brazilianul Arthuro, jucator aflat in dizgratia patronului Becali, tehnicianul a spus ca mai are 5 meciuri in care sa dovedeasca faptul ca merita sa ramana la Steaua.

"Am incredere in Arthuro, depinde de el daca va ramane sau nu in Ghencea. Mai sunt cinci meciuri in care poate sa demonstreze ca merita sa joace aici. Eu sunt sigur ca are calitate, dar e foarte greu pentru unii jucatorii sa se acomodeze intr-o tara straina", a incheiat antrenorul Stelei.

#Semedi si Arthuro, #Munteanu nemultumit, #transferuri la Steaua , #antrenor