Dorinel Munteanu, audiat la DNA (Video)

Miercuri, 26 Mai 2010, ora 10:43
2554 citiri
Dorinel Munteanu, audiat la DNA (Video)

Dorinel Munteanu a fost audiat ca martor, miercuri dimineata, de catre DNA Pitesti, in cazul coruptie in fotbal.

"Am venit pentru unele precizari. Nu am nici o emotie, dovada ca nu am venit cu avocat. Nu stiu ce se intampla", a spus Dorinel Munteanu inainte de a intra in sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Dupa aproximativ o ora, Dorinel Munteanu a iesit de la audieri si a declarat: "Am dat o declaratie in cazul Penescu. Nu sunt nici martor, nici acuzat in acest caz. Voi mai veni daca voi mai fi chemat aici. Nu m-a surprins ca am fost chemat dupa atata timp, pentru ca este un caz pe rol, dar eu cred ca nu am nici un amestec".

Actualul antrenor al lui Otelul Galati este banuit ca, in perioada in care antrena pe FC Arges, a luat bani de la Steaua, pentru a nu-si apara corect sansele.

Dupa partida incriminata, din sezonul 2006/2007, Cornel Penescu l-a acuzat pe detinatorul recordului de selectii la echipa nationala ca a vandut meciul Stelei, dar acesta din urma negat acuzele, ba chiar l-a dat in judecata pe finantatorul argesenilor.

Penescu nu este singurul care l-a acuzat pe Dorinel Munteanu ca nu si-a aparat corect sansele in fata "ros-albastrilor", Adrian Porumboiu aducandu-i aceleasi acuze in perioada in care a antrenat-o pe FC Vaslui.

Conform celor doi, Munteanu a "trantit" meciurile respective deoarece ar avea probleme financiare, iar intermediar ar fi fost impresarul "Neamtului", Aurel Marinescu, membru in partidul condus de Gigi Becali.

Marti, Gazeta Sporturilor anunta ca procurorii DNA au inregistrat discutii ale lui Dorinel Munteanu, in perioada in care era la FC Arges, "mult mai clare si mai acuzatoare decat cele purtate de arbitri in dosarul coruperii de catre Penescu".

Sursa citata mai anunta ca patronul celor de la FC Arges, Cornel Penescu, arestat, eliberat, arestat si acum eliberat, a inceput sa descrie culisele fotbalului, incercand sa obtina clementa justitiei. Iar prima victima e Dorinel Munteanu.

I.G.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Dorinel Munteanu audiat DNA , #stiri Dorinel Munteanu