Mobilă dormitor luminoasă și minimalistă în stilul modern

Advertorial
Luni, 27 Iunie 2022, ora 09:54
3218 citiri
Mobilă dormitor luminoasă și minimalistă în stilul modern

Principiul dormitoarelor moderne este minimalismul. În acest stil de amenajare, totul se reduce la esențial. Dar asta nu înseamnă că un dormitor în stil modern nu este compatibil cu confortul.

De la pat la noptieră și până la dulap, toată mobila dormitor are un design simplu si nefast. Aspectul curat și ordonat a unui dormitor modern se desfășoară cel mai bine într-o cameră spațioasă, care nu este prea aglomerată. Ordinea este prioritatea maximă.

Luminoase și cu o simplă lejeritate

Așa sunt prezentate dormitoarele în stil scandinav. Oricât de aspre, răcoroase și întunecate pot fi lunile de iarnă, în interior este totul luminos, călduros și prietenos. Stilul de mobilier scandinav se caracterizează prin culori moi și multă lumină - atât prin iluminare artificială, cât și prin multe suprafețe din sticlă și oglindă care reflectă lumina zilei. Ca și în cazul dormitoarelor în stil rustic, domină materialele naturale precum lemnul și lenjeria - dar varianta nordică este mai subtilă și mai ușoară. Formele clare și funcționalitatea practică sunt paralele cu dormitoarele moderne, dar stilul scandinav este mai cald, mai confortabil și uneori puțin jucăuș - de exemplu, cu mânere curbate sau butoane pe dulap și comodă. Lasă-te inspirat de selecția de mobilă dormitor si descoperă opţiuni de design în magazinul online mobilavento.ro. Dacă vrei să-ți decorezi dormitorul într-un mod scandinav, mai întâi ai nevoie de multă lumină.

Lămpile de podea înalte și zvelte și plafonierele calde merg deosebit de bine într-un astfel de dormitor. Multe textile de casă fac dormitorul mai confortabil și se potrivesc perfect cu lemnul cu aspect natural. Tipice sunt covoarele țesute cu un model subtil - forme geometrice simple, romburi sau linii în zig-zag și culorile delicate. Același lucru este valabil și pentru lenjeria de pat. Pune perdele asortate și dormitorul tău este complet. Decorează-ți dormitorul cu lumânări, vaze, plante și picturi murale. Motivele naturale într-un cadru alb pe un perete colorat sunt deosebit de frumoase. Desigur, sunt incluse o mulțime de perne și pături. Simte-te confortabil, ghemuiește-te în pat și visează la următoarea vacanță.

Vrei să-ți decorezi dormitorul și nu știi de unde să începi?

Mai întâi lucrează cu ceea ce oricum nu ar trebui să lipsească în această cameră. Culorile, modelele și materialele lenjeriei de pat, pernelor și păturilor determină atmosfera dormitorului. Monocrom sau plin de culoare? Aceasta este o chestiune de gust și stil atunci când vine vorba de decorarea dormitorului. Dormitoarele în stil scandinav sunt luminoase sau decorate în tonuri pastelate și acest lucru este valabil și pentru textile. Modelele, dacă există, sunt foarte subtile și delicate.

În dormitoare moderne domină negru, alb și culorile primare. Totul este simplu și monocrom în stilul modern. Cu toate acestea, poți seta accente cu tonuri puternice. Pe de altă parte, accesoriile colorate și modelate pot fi amplasate într-un dormitor în stil rustic. Florile, carourile, dungile sau motivele naturale sunt foarte populare acestui stil.

Citeste si:
Pe cine dă Cîțu vina pentru creșterea dobânzilor. ”Florine, dar cine i-a adus la guvernare?”
Pe cine dă Cîțu vina pentru creșterea dobânzilor. ”Florine, dar cine i-a adus la guvernare?”
Fostul lider al PNL, Florin Cîţu, afirmă, luni, 15 august, într-o postare pe Facebook, că în 2022 România se împrumută la dobânzi mai mari decât în 2020 şi 2021, el precizând că...
Klaus Iohannis, la evenimentele dedicate Zilei Marinei: „Vom consolida postura NATO de descurajare; Marea Neagră a devenit zonă de interes strategic”
Klaus Iohannis, la evenimentele dedicate Zilei Marinei: „Vom consolida postura NATO de descurajare; Marea Neagră a devenit zonă de interes strategic”
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis luni, 15 august, în cadrul ceremoniilor dedicate Zilei Marinei Române, că Marea Neagră este considerată astăzi o zonă de interes strategic pentru...