Radu Berceanu apare in dosarul Microsoft: Abia astept sa fiu chemat la DNA

Joi, 19 Februarie 2015, ora 15:59
4153 citiri
Radu Berceanu apare in dosarul Microsoft: Abia astept sa fiu chemat la DNA
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul ministru PDL al Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat joi ca nu are nicio legatura cu Microsoft si ca abia asteapta sa fie chemat la DNA pentru a lamuri lucrurile.

"Nu am absolut nicio legatura cu Microsoft, dar absolut nicio legatura. Nu ma intereseaza Elena Udrea, nu ma intereseaza nici in legatura cu Sandu (n.r.-fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu). Nu am vorbit decat de 10-15 ori in viata mea cu domnul Sandu, niciodata nu mi-a cerut ceva, niciodata nu i-am cerut ceva, niciodata nu mi-a dat ceva, nici macar un pahar de apa, niciodata nu i-am dat ceva, vreun pahar cu apa sau o cafea, nu am discutat niciodata despre cazul Microsoft.

Nu imi explic cum apare numele meu in aceste cazuri, dar de abia astept sa ma cheme cineva la DNA ca sa pot sa spun si oficial lucrurile astea. Cei de la DNA nu m-au chemat si, daca o sa ma cheme, oricand ma duc, si astazi dupa-amiaza, si maine dimineata, ca sa lamurim lucrurile astea pentru ca nu-mi face nicio placere sa apara numele meu in nu stiu ce citate pe acolo, care nici nu stiu daca sunt asa sau nu, eu le-am vazut doar la televizor" a spus Berceanu, la Palatul Parlamentului.

Radu Berceanu a adaugat ca el nu mai este in conducerea centrala a PDL din 2004, iar acuzatiile lui Sandu s-au referit la campania electorala din 2009. De asemenea, el a precizat ca nu stie daca Gabriel Sandu aducea bani la partid pentru campanii electorale.

"Campania din 2009 (a lui Traian Basescu - n.red.) nu s-a tinut la Modrogan, ci s-a tinut intr-o casa unde nu am fost niciodata, era un sediu de partid al domnului Basescu pentru ca dansul era presedinte si asa s-a considerat ca trebuie sa se intample. Nu am participat la nicio intalnire dintre cele legate de campania electorala de atunci, nu m-am ocupat decat de campania electorala de la Dolj, si de aia destul de putin, pentru ca eram ministru si la Transporturi, si la Agricultura", a precizat Berceanu.

Fostul ministru democrat-liberal a aratat ca nu a mai vorbit cu Vasile Blaga "de vreun an" si cu Emil Boc de doi ani jumatate.

Kovesi despre Gabriel Sandu: La DNA nu primim cetateni care se spovedesc pentru pacate

Potrivit presei centrale, care citeaza surse judiciare, Gabriel Sandu a sustinut in fata procurorilor anticoruptie ca si alti fosti ministri, care pana atunci nu au fost mentionati in afacerea Microsoft, ar fi luat mita, printre care Radu Berceanu si Adriean Videanu.

Dosarul Microsoft: Boc neaga ca ar fi primit bani de la Gabriel Sandu drept finantare pentru PDL

Radu Berceanu a fost ministru al Transporturilor intre 2006-2007 si intre 2008-2010.

El a participat joi, la Palatul Parlamentului, la o dezbatere pe tema legislatiei pentru aeronavele ultrausoare, organizata de deputatul PSD Mihai Sturzu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Radu Berceanu dosar Microsoft, #Berceanu licente Micosoft DNA , #DNA