Dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan spune ca a vazut o declaratie facuta de Flutur. Acesta neaga

Sambata, 14 Martie 2015, ora 16:06
5277 citiri
Dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan spune ca a vazut o declaratie facuta de Flutur. Acesta neaga
Foto: emaramures.ro

Gheorghe Flutur, liderul PNL Suceava, ar fi dat declaratii in dosarul Microsoft, reiese din denuntul fostului primar al orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.

Denuntul lui Gheorghe Stefan, depus pe 11 martie si obtinut de Realitatea TV, se refera la dosarul Microsoft, in care este arestat preventiv.

Fostul edil povesteste in denunt ca in 2009, a fost contactat de Dorin Cocos, Dinu Pescariu si Claudiu Florica la un hotel detinut de Dorin Cocos, unde era cazat Gheorghe Stefan in acel moment.

"Mi-au spus ca este o oportunitate pentru ca din profit o suma de bani sa poata fi folosita pentru campania PDL. Am fost de acord, mai ales ca la partid ni se sugera in mod special de domnul Vasile Blaga ca "noi" cei veniti din PLD, aripa Stolojan, avem un ministru, respectiv Gabi Sandu si trebuie sa finantam campania electorala a PDL si a presedintelui Basescu.

Cei mai influenti din aripa PLD eram eu, Gheorghe Flutur, Florin Popescu, Raluca Turcan si Cristi Boureanu. L-am contactat pe Gabi Sandu si i-am propus sa vina la Eurohotel la o intalnire la care au mai participat Dorin Cocos si Claudiu Florica cred ca si Dinu Pescariu, la care s-a explicat ca exista oportunitatea unui proiect si din profit sa contribuim la campania electorala a PDL".

Gheorghe Stefan a declarat ca el nu a luat niciun leu din presupusa mita din dosarul MIcrosoft, dar ca este posibil ca mai multe genti cu bani sa fi ajuns la PDL si la sediul de campanie al lui Traian Basescu.

"S-ar putea ca aceste genti sa fi ajuns si la PDL (Aleea Modrogan) si la sediul de campanie a lui Basescu, la intrarea in Centrul Vechi. Am vazut declaratia lui Flutur, dupa denuntul lui Gabi Sandu, acesta (adica Flutur) declarand ca existau doua sedii de campanie, dar cred ca lui Dorin Cocos ii este frica sa vorbeasca, el fiind cazut psihic dupa arestarea fiului sau. Cred ca ii este frica sa spuna adevarul, desi eu de nenumarate ori i-am reprosat in arestul Capitalei ca nu spune adevarul si datorita acestui lucru eu sunt in aceasta situatie, dar si el", a mai spus Gheorghe Stefan.

Cu toate acestea, contactat de Realitatea TV, Gheorghe Flutur a declarat ca nu a fost audiat de DNA in acest dosar, deci nu avea cum sa dea declaratii.

#Dosarul Microsoft declaratie Flutur, #Gheorghe Stefan declaratie Flutur Microsoft , #Gheorghe Stefan