Gheorghe Stefan a demisionat din functia de primar

Joi, 26 Martie 2015, ora 20:50
2338 citiri
Gheorghe Stefan a demisionat din functia de primar
Foto: Arhiva (Romania Tv)

Gheorghe Stefan, aflat in arest preventiv in dosarul Microsoft, a demisionat din functia de primar al orasului Piatra Neamt, dupa ce fusese suspendat din aceasta postura, a anuntat avocatul sau, Gheorghe Cristea.

"Isi recunoaste vinovatia privind traficul de inflenta. De acum nu poate influenta niciun martor, demisionand din functia de primar. Acum starea lui de sanatate este foarte grava si vrea sa se trateze in arest la domiciliu", a spus avocatul, citat de B1 Tv.

Dosarul Microsoft: Dorin Cocos, "Pinalti", "Niro" si Gabriel Sandu, trimisi in judecata

Dorin Cocos, Gheorghe Stefan "Pinalti", Nicolae Dumitru "Niro" si Gabriel Sandu au fost trimisi in judecata, luni, in dosarul Microsoft. Dintre cei patru, doar Gheorghe Stefan se afla in arest preventiv in acest dosar.

Primii trei sunt acuzati de trafic de influenta si spalare de bani, iar Gabriel Sandu de luare de mita si spalare de bani. Toti au fost arestati preventiv pe 29 octombrie 2014.

Dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan ramane in arest (Video)

In referatul prin care procurorii DNA au cerut prelungirea arestului celor patru, se arata ca Gheorghe Stefan a recunoscut intermedierea unei intalniri intre Dorin Cocos, Dinu Pescariu si Claudiu Florica, nu insa si primirea vreunei sume de bani.

Dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan neaga in continuare ca ar fi primit bani - referat DNA

Pe 2 martie, Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis definitiv ca primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, sa ramana in arest preventiv, pana pe 27 martie, el fiind inchis din 29 octombrie 2014.

La sfarsitul lunii februarie, acesta a recunoscut ca a finantat campania prezidentiala a PDL din anul 2009.

#Gheorghe Stefan demisionat primarie, #Gheorghe Stefan demisie primar, #Gheorghe Stefan arestat preventiv, #Gheorghe Stefan arestat Microsoft , #Gheorghe Stefan
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Dar Stefan Gheorghiu cind demisioneaza din Republica Socialista