Blaga, despre denuntul impotriva sa din Microsoft: Nu m-a intrebat niciun procuror nimic

Luni, 23 Februarie 2015, ora 12:28
4244 citiri
Blaga, despre denuntul impotriva sa din Microsoft: Nu m-a intrebat niciun procuror nimic

Co-presedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca nu are nici el personal, nici fostul PDL, o implicare in "afacerea Microsoft", iar pana acum nu a fost solicitat de procurori sa ofere lamuriri in acest caz, raspunzand astfel unei intrebari legate de un denunt al lui Dorin Cocos.

Blaga a fost intrebat cum vede faptul ca a aparut un al doilea denunt care face referire la numele sau in dosarul Microsoft, cel al lui Dorin Cocos.

"Personal nu am nici eu, nici partidul nici cea mai mica implicare in ceea ce denumiti afacerea Microsoft, niciunul, de niciun fel. Daca cineva are intrebari, cand va avea, daca procurorii vor dori lamuriri ca orice cetatean al acestei tari ma voi prezenta fara probleme. Nu m-a intrebat niciun procuror nimic", a declarat Blaga.

Omul de afaceri Dorin Cocos a facut un denunt in dosarul Microsoft in care a inclus relatari privindu-l pe Vasile Blaga, dar nu a facut nicio referire la Elena Udrea, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Dorin Cocos a facut denunt in dosarul Microsoft. L-a mentionat pe Blaga, nu si pe Udrea - surse

Sursele citate nu au precizat care sunt persoanele nominalizate de Cocos, in schimb au mentionat ca firul marturisilor acestuia duce pana la Vasile Blaga.

Aceleasi surse au spus ca Dorin Cocos nu a facut nicio referire in denuntul sau la adresa fostei sale sotii Elena Udrea.

Instanta suprema a ramas, vineri, in pronuntare cu privire la propunerea anchetatorilor DNA privind masurile preventive vizandu-i pe Dorin Cocos, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae, in dosarul Microsoft.

#Vasile Blaga denunt Cocos, #Vasile Blaga Microsoft, #Vasile Blaga denunt Microsoft , #stiri Dosar licente Microsoft
Comentarii