Mesajul lui Vlad Popescu Piedone după condamnarea tatălui său în dosarul Colectiv: ”Ești un erou!”

Joi, 12 Mai 2022, ora 19:44
15193 citiri
Mesajul lui Vlad Popescu Piedone după condamnarea tatălui său în dosarul Colectiv: ”Ești un erou!”
Fiul fostului primar susține că ”justiția din România e strâmbă”FOTO Facebook / Vlad Popescu Piedone

Fiul lui Cristian Popescu Piedone, Vlad, a postat joi seară, 12 mai, un mesaj pe Facebook în care critică decizia instanței.

Mesajul a fost postat după condamnarea definitivă a fostului primar al Sectorului 4 la patru ani de închisoare în dosarul ”Colectiv.”

”Astăzi, justiția din România a arătat încă o dată că este strâmbă, nedreaptă și că judecă și condamnă în funcție de numele inculpatului. Piedone plătește pentru ceva ce nu a făcut, doar pentru că este PIEDONE! Încă un om pe care justiția îl condamnă pe nedrept!

Nu a fost suficientă pedeapsa de 7 ani, acești ultimi 7 ani în care zi de zi, noapte de noapte, tata a fost blamat, înjurat, hăituit… pentru ceva ce nu a făcut! Ați căutat un țap ispășitor… l-ați găsit? Sunteți mulțumiți?

Nu-i nimic! Mergem înainte mai puternici! Cu toate că astăzi am primit o lovitură, atât eu, cât și familia vom lupta pentru dreptate!”, a scris fiul lui Cristian Popescu Piedone.

Vlad Popescu Piedone transmite că tatăl său a făcut numai bine și că este ”un erou”.

”Tată, eu știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un erou! Voi purta cu mândrie numele tău până te vei întoarce acasă! Voi avea grijă de mama, de Ana, de nepoții tăi, la fel cum o faci tu! Tu să fii puternic, așa cum știm că ești!

Tată, tu știi că oamenii te iubesc! Tu știi că ai făcut numai bine! Tu știi că indiferent de sentința de astăzi, Dumnezeu te iubește și te va aduce acasă curând!

Tată, te iubesc! Al tau fiu, Vlad Popescu PIEDONE!”, a conchis fiul fostului edil.

#dosarul colectiv, #Cristian Popescu Piedone primar, #condamnare, #justitie Romania , #Colectiv