Starea de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei. Ce spun medicii care o ingrijesc

Sambata, 14 Noiembrie 2020, ora 12:30
6904 citiri
Starea de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei. Ce spun medicii care o ingrijesc
Draga Olteanu Matei FOTO Facebook

Draga Olteanu Matei este internata la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic de Urgenta "Sfantul Spiridon" din Iasi. Medicii care o ingrijesc au enumerat toate interventiile la care a fost supusa in nici 24 de ore.

"Pacienta este internata in Terapie Intensiva, pentru gastroenterologie. A fost tratata inca din urgenta, s-au facut interventii de endoscopie, s-a administrat sange si tot ce inseamna Terapie Intensiva. Este sedata si monitorizata. Este o pacienta cu patologie multipla. Are afectiuni cardiovasculare si endocrine, care trebuie evaluate si tratate in continuare. Starea doamnei este stabila dupa primele manevre terapeutice", a declarat pentru "Adevarul" coordonatorul UPU-SMURD Iasi, Diana Cimpoesu.

Actrita are nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a suferit un soc hemoragic. A ajuns la urgente vineri, 13 noiembrie, in stare critica. Draga Olteanu Matei era in coma, cu hemoragie digestiva.

Draga Olteanu Matei are 87 de ani si a interpretat peste 100 de roluri in televiziune si peste 50 in piese de teatru. Dupa ce s-a pensionat, in 2007, s-a retras in Piatra Neamt.

Beneficiile extraordinare ale uleiului de cocos. Tu îl consumi?
Beneficiile extraordinare ale uleiului de cocos. Tu îl consumi?
Extractul de nucă de cocos se utilizează sub formă de ulei ca un substitut al grăsimii animale în bucătăria vegetariană, în tratamentele de înfrumusețare, în cremele hidratante sau în...
Cum să faci curățenie fără să-ți pui sănătatea în pericol
Cum să faci curățenie fără să-ți pui sănătatea în pericol
Mișcări și rotiri controlate, dar și pauze la fiecare 45 de minute... Acestea sunt doar două dintre recomandările specialiștilor pentru cei care au demarat maratonul curățeniei înainte de...
#Draga Olteanu Matei, #sanatate, #stare, #medici, #ATI , #stiri Draga Olteanu Matei