Prefectul de Iasi, Dragomir Tomaseschi: Scad debitele Siretului la iesirea din judet, la Mircesti nu vor fi case inundate. Vezi si situatia din Neamt si Suceava

Sursa: Ieseanul
Vineri, 02 Iulie 2010, ora 06:11
293 citiri
Prefectul de Iasi, Dragomir Tomaseschi, a declarat ca debitele Siretului la iesirea din judet sunt in scadere si ca, desi a aparut bresa in digul de la Mircesti, nu exista pericolul inundarii caselor.

Tomaseschi a declarat pentru corespondentul Mediafax ca debitele raului Siret la iesirea din judetul Iasi sunt in scadere, adaugand ca varful maxim al viiturii in aceasta zona a fost atins.

"Ceea ce e mai important este faptul ca nu avem case inundate. Prin bresa pe Siret de la Mircesti mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.