Meteo: Furtuna si racoare, dupa care se intoarce vremea buna (Video)

Luni, 27 Mai 2013, ora 09:49
2594 citiri
Meteo: Furtuna si racoare, dupa care se intoarce vremea buna (Video)
Foto: Facebook/Sorin Onisor

Saptamana debuteaza cu racoare si cer mai mult noros, iar in Maramures si Crisana si local in Transilvania, Banat si in jumatatea nordica a Moldovei, ploile vor fi insotite de descarcari electrice.

In restul tarii, temperaturile vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei, cerul va fi variabil cu innorari trecatoare, iar sansele de ploaie sunt minime. Termometrele vor arata, luni, de la 14 grade in Maramures pana la 24 de grade in Muntenia si Dobrogea.

In Bucuresti, cerul va fi variabl, vantul este mai agitat, iar temperatura este in scadere - se vor inregistra, la amiaza, cel mult 23 de grade Celsius.

In regiunile de dincolo de Carpati, vremea ramane in general instabila si racoroasa. Maximele anuntate pentru luni sunt modeste si pornesc de la 15 grade la Bistrita si Miercurea Ciuc si nu trec de la 19 grade la Timisoara.

In sudul tarii, se anunta vreme in general frumoasa, iar ploile nu isi fac aparitia in tabloul meteo. La pranz se vor irnegistra 20 de grade la Drobeta Turnu Severin si Ramnicu Valcea, 22 de grade la Craiova, 24 de grade la Giurgiu.

Frumos va fi si in Dobrogea, desi vantul pride putere. Meteorologii anunta la amiaza 24 de grade la Tulcea, 23 de grade la Medgidia si Constanta.

In Moldova, valorile termice vor fi cuprinse intre 20 si 22 de grade Celsius, insa in nordul regiunii se vor inregistra ploi accesorizate de descarcari electrice.

Marti, vremea se incalzeste in toata tara. Va mai ploua, insa, in nordul, nord-vestul si centrul tarii unde local vor fi averse si descarcari electrice. In celelalte regiuni, vremea va fi in general frumoasa cu cer variabil cu unele innorari temporare, iar maximele pleaca de la 19 grade si ajung pana la 29 de grade Celsius.

Si in Bucuresti se incalzeste. Dupa o dimineata racoroasa, mercurul urca pana la 28 de grade Celsius. Vantul se mai potoleste, iar de ploi nici nu se pune problema.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vremea meteo Bucuresti luni, #vreme 27 mai, #meteo vremea 27 mai , #meteo