Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"

Marti, 23 Aprilie 2024, ora 14:24
1818 citiri
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru FOTO Facebook /Dragoș Pîslaru

Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa, mafia imobiliară, mafia azilelor, mafia companiilor municipale”.

„`Candidatul momentan` a fost dat pentru candidaţii proprii - Firea şi Burduja. Coaliţia continuă să producă ceea ce ne-a obişnuit deja să producă: haos! În ultimele zile am asistat cu toţii la jocuri politice care nu sunt în interesul oamenilor şi mai ales al bucureştenilor. Ridicolul e singurul lucru de care sunt în stare cele două partide care au dovedit deja că nu pot guverna ţara bine şi nu o pot pune pe o direcţie de dezvoltare economică sustenabilă”, a afirmat Dragoş Pîslaru, potrivit unui comunicat de presă al REPER.

El mai spune că pe 9 iunie „e important să ieşim cât mai mulţi la vot şi să îi trimitem acasă pe aceşti mafioţi deghizaţi în politicieni, care nu au făcut în ultimii ani decât să distrugă speranţele românilor şi să ţină ţara blocată în jocurile lor politice”.

„E nevoie să ieşim din acest blocaj. Iar cea mai bună opţiune pentru Bucureşti este Nicuşor Dan, singurul primar general transparent şi care a arătat public că vrea să continuie ce a început: transformarea Capitalei într-un oraş al viitorului. Partidul Reper îl susţine pe Nicuşor Dan şi crede că el este singura speranţă de dezvoltare corectă a Bucureştiului. În plus, propunerile noastre pentru Consiliul General sunt de oameni profesionişti, integri, care merită sprijinul ca să poată la rândul lor să creeze majoritatea alături de care Nicuşor Dan să continue dezvoltarea Bucureştiului”, a conchis Pîslaru, conform sursei citate.

PSD şi PNL au decis să candideze separat la Primăria Capitalei, renunţând astfel la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu după 14 ore de negocieri şi după ce Cîrsoiu s-a aflat luni timp de peste cinci ore la Palatul Victoria, pentru discuţii. Ca urmare a acestei hotărâri, social-democrata Gabriela Firea şi liberalul Sebastian Burduja revin în poziţiile de candidaţi pentru Primăria Generală, cei doi anunţându-şi, anterior desemnării lui Cîrstoiu, intenţia de a candida.

Quarterly Report - Editia 4

Candidatul AUR la Primăria Capitalei: „Am avut dreptate! DNA a început urmărirea penală în cazul lui Nicuşor Dan”
Candidatul AUR la Primăria Capitalei: „Am avut dreptate! DNA a început urmărirea penală în cazul lui Nicuşor Dan”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei a anunțat vineri, 17 mai, că DNA a început urmărirea penală în cazul lui Nicușor Dan, cu privire la refuzul primarului general de a...
Primar din România: ”Suntem speriați de bombe când e vorba de fonduri europene”
Primar din România: ”Suntem speriați de bombe când e vorba de fonduri europene”
Ionuţ Pucheanu, primarul din Galaţi, a declarat marţi, 21 mai, că ”suntem speriaţi de bombe” când e vorba de fonduri europene. ”Când vine vorba de fonduri europene, cei care scriu...
#dragos pislaru reper, #Primaria Capitalei, #alegeri locale Bucuresti, #catalin cirstoiu bucuresti , #Alegeri locale 2024