Ministrul Muncii ii face campanie lui Ciolos: Este un om onest, cinstit, cu bun simt. Il votam noi toti

Sambata, 03 Decembrie 2016, ora 22:18
4134 citiri
Ministrul Muncii ii face campanie lui Ciolos: Este un om onest, cinstit, cu bun simt. Il votam noi toti
Foto: Guvernul Romaniei

Ministrul Muncii, Dragos Paslaru, a participat sambata, la Iasi, la mitingul electoral regional PNL si le-a spus celor prezenti ca au de optat, pe 11 decembrie, intre o tara proeuropeana irevocabil si o tara care ramane in bataia vantului rece din Est.

"Mai devreme batea vantul, un vant puternic, dar mai infricosator decat vantul din seara asta este vantul din Est. Ungaria vedeti cum e, Bulgaria vedeti cum e, fratii nostri de peste Prut vedeti cum sunt. Cateva zile in urma un presedinte de acolo din est declara ca granitele Rusiei nu se termina nicaieri.

Aveti de optat pe 11 decembrie, pentru voi si pentru copiii vostri, intre o tara proeuropeana irevocabil, o tara care sustine NATO, o tara care sustine justitia, si o tara care ramane in bataia vantului rece din Est. Ce alegem, alegem Dacian Ciolos? Alegem Romania inainte!", a precizat Dragos Paslaru.

Ciolos isi asuma guvernarea cu PNL si USR si transmite un mesaj celor care nu vor ca Romania sa se intoarca la ce a fost

El a reamintit, in prezenta a aproximativ 3.000 de membri si simpatizanti PNL, ca in urma cu un an de zile, la chemarea premierului Dacian Ciolos, s-a alaturat guvernului tehnocrat pentru ca stia ca premierul este "un profesionist desavarsit, apreciat nu numai in Romania ci si la nivel european".

"In acest an am descoperit mult mai mult, ca este un om onest, cinstit, cu bun simt, ca este un om caruia ii pasa de oameni. Acesta este motivul pentru care va indemn sa il sustinem pe Dacian Ciolos, sa fie cu noi in continuare. Oameni buni, nu mai avem nevoie in aceasta tara de tirani, nu mai avem nevoie de baroni, de despoti luminati.

In aceasta tara avem nevoie de oameni buni care sa produca schimbarea. De ce ne place Dacian Ciolos? Ne place pentru ca il votam noi toti, ne place pentru ca ne inspira, ne place pentru ca ne regasim partea buna in noi insine, societatea se schimba prin noi insine, noi suntem Dacian Ciolos, noi schimbam lucrurile, Romania inainte!", a mai spus, de pe scena amplasata in Piata Unirii din Iasi, Paslaru.

Conform acestuia, de cateva luni, premierul Dacian Ciolos si guvernul tehnocrat incearca sa arate ca "se poate si altfel, ca se poate si fara coruptie, ca se poate fara promisiuni desarte, ca se poate fara sa va amageasca nimeni, ca se poate alege intre munca si nemunca, se poate alege intre a ne croi soarta singuri sau a primi pomeni".

La mitingul electoral regional organizat de PNL in Piata Unirii din Iasi au venit aproximativ 3.000 de persoane. Printre cei care au sustinut discursuri au fost liberalii Ilie Bolojan, Gheorghe Falca, Alina Gorghiu, dar si mai multi candidati la Parlamentul Romaniei.

#Dacian Ciolos premier, #Ministrul Muncii campanie Dacian Ciolos , #ministrul Muncii