Milionarul Dragoș Săvulescu, scăpat de închisoare în Italia, a fost reținut în Grecia

Luni, 09 August 2021, ora 09:21
10460 citiri
Milionarul Dragoș Săvulescu, scăpat de închisoare în Italia, a fost reținut în Grecia
Dragoș Săvulescu a fost reținut în Grecia FOTO Facebook/Dragoș Săvulescu

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu a fost reținut, duminică noaptea, de polițiști în Grecia, arată G4Media.ro, care citează surse judiciare.

UPDATE 10.00: Poliţia Română a anunţat luni, 9 august, că Dragoş Săvulescu a fost reţinut în Grecia.

”În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, Dragoş Săvulescu a fost reţinut, de autorităţile elene, noaptea trecută, în Grecia (Mykonos)”, a transmis Poliţia Română.

Știrea inițială: Săvulescu va fi prezentat instanței din Mykonos pentru confirmarea mandatului european de arestare emis pe numele său. Reținerea lui Săvulescu vine la scurt timp după ce iubita sa, fotomodelul Angela Martini a postat pe Instagram imagini din Grecia.

Dragoș Săvulescu (47 de ani) a fost condamnat, în februarie 2019, la 5 ani și jumătate de închisoare în dosarul "Retrocedărilor de pe litoral". Om de afaceri și fost patron al clubului de fotbal Dinamo, Săvulescu a cochetat cu actoria.

A fost iubitul Mădălinei Ghenea, dar s-a însurat cu fosta Miss Albania, Angela Martini.

La începutul anului, el s-a predat inițial la o secție din Napoli, în prezența avocatului sau, dar magistrații italieni l-au eliberat. După eliberare, Săvulescu și soția să au surprins opinia publică prin fotografiile și mesajele postate pe conturile de Instagram, în care prezentau luxul în care trăiau.

Dragoș Săvulescu a fugit în România înainte de a fi condamnat definitiv, el stabilindu-se în Italia, unde Curtea de Apel din Napoli i-a comutat pedeapsa într-una cu suspendare.

Decizia instanței din Napoli se aplică, însă, doar pe teritoriul acestei țări. Omul de afaceri figurează în continuare pe site-ul Poliției Române la rubrica "persoane urmărite", pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare de către Curtea de Apel București.

Cazul lui Dragoș Săvulescu i-a determinat pe mai mulți condamnați să fugă în Italia, pentru a obține anularea sau executarea cu suspendare a pedepselor primite în România, printre care fosta șefa a DIICOT Alina Bica, fostul ofițer SRI Daniel Dragomir și fostul europarlamentar Marian Zlotea.

Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Lamia, într-un meci din play-off-ul campionatului Greciei. Lamia a deschis scorul...
Vreme ciudată în Europa: Finlanda s-a „albit” și Grecia a devenit portocalie FOTO/VIDEO
Vreme ciudată în Europa: Finlanda s-a „albit” și Grecia a devenit portocalie FOTO/VIDEO
În vreme ce unele părţi ale Greciei au devenit portocalii, marţi, 23 aprilie, din cauza prafului saharian, Finlanda s-a confruntat cu o săptămână de aprilie neobişnuit de... albă....
#Dragos Savulescu, #Grecia, #retinut , #Stiri Dragos Savulescu