Rudy, taximetristul traficant de cristale care se droga cu elevele de liceu în timpul curselor. Le propunea fetelor ”să tragă o linie acum”

Sambata, 15 Octombrie 2022, ora 21:45
102935 citiri
Rudy, taximetristul traficant de cristale care se droga cu elevele de liceu în timpul curselor. Le propunea fetelor ”să tragă o linie acum”
Rudy, taximetristul care se droga cu eleve de liceu în timpul curselor, condamnat FOTO Facebook

Ioan Artur Rudolph Treitli, un taximetrist din municipiu Satu Mare, a fost condamnat la închisoare cu executare, fiind găsit vinovat într-un dosar de trafic de droguri.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost acuzat că a oferit substanțe psihoactive unor eleve de liceu în timpul curselor pe care le făcea cu taxiul.

Taximetristul din Satu Mare a mărturisit în fața instanței că a intrat în lumea traficanților de droguri în urmă cu cinci ani, dar substanțele interzise le depozita în mașina proprie întrucât locuia împreună cu o familie cu copii minori. În mașina sa, în timpul perchezițiilor au fost găsite 39,33 grame substanţă cristalină care conţine ca substanţă activă „eutylone” şi 2,53 grame substanţă care conţine ca substanţă activă 3 - MMC şi eutylone precum şi un cântar electronic pe care s-au pus în evidenţă substanţe psihoactive (3-MMC şi eutylone).

Consumatorii numesc aceste tipuri de droguri ”cristale”, fiind preferate în special de adolescenți tocmai pentru că prețul lor nu este atât de mare ca în cazul drogurilor clasice.

În vara anului 2021, taximetristul a cunoscut o elevă minoră, când aceasta din urmă a solicitat un taxi, ocazie cu care i-a propus „să tragă o linie acum”, cu referire la „droguri”, se arată în actul de acuzare. Bărbatul se pare că a păstrat legătura cu fata, au consumat împreună astfel de substanțe psihoactive, însă ulterior i-a și vândut acesteia, la cerere, de mai multe ori, ”câte un gram, două”, conform sursei citate.

În septembrie, odată cu începerea școlii, taximetristul a intrat în legătură și cu alte eleve din Satu Mare cărora le-a făcut propuneri similare, pentru ca ulterior să le vândă și lor doze de cristale.

Fiind părăsit de familie și de prieteni, din cauza comportamentului provocat de consumul de droguri, taximetristul s-a refugiat în relații nepotrivite cu tinere minore, arată anchetatorii, pentru ca în luna mai a acestui an să întreacă măsura.

A mers la domiciliul uneia dintre clientele sale minore unde a fost surprins de mama fetei. Când i s-a cerut insistent să părăsească apartamentul, bărbatul a refuzat și a devenit recalcitrant.

Speriată de situația în care s-a aflat ea și fiica ei, femeia a făcut o reclamație la poliție denunțând totodată că individul este inclusiv traficant de droguri, iar în momentul vizitei inoportune avea la el droguri și un spray iritant-lacrimogen.

Taximetristul a fost arestat preventiv încă de atunci, aflându-se și în prezent în spatele gratiilor, în așteptarea sentinței definitive.

Deocamdată a fost condamnat de Tribunalul Satu Mare la 1 an si 7 luni închisoare, cu privare de libertate, sentința fiind dată pe 11 octombrie 2022.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai multe persoane au fost prinse în flagrant delict în timp ce vindeau canabis şi ecstasy. Prețul era de 70 de lei pentru un gram sau un comprimat
Mai multe persoane au fost prinse în flagrant delict în timp ce vindeau canabis şi ecstasy. Prețul era de 70 de lei pentru un gram sau un comprimat
Cinci persoane din judeţul Vrancea au fost reţinute şi urmează a fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de droguri de risc după ce ar fi vândut cannabis...
Orașul din Europa în care cocaina s-ar putea cumpăra de la farmacie. Primarul vrea să combată astfel traficul de droguri
Orașul din Europa în care cocaina s-ar putea cumpăra de la farmacie. Primarul vrea să combată astfel traficul de droguri
Singura modalitate de a combate traficul de droguri şi consecinţele sale "dezastruoase", pentru economia şi securitatea capitalei Olandei, este reglementarea drogurilor tari, precum cocaina şi...
#droguri, #cristale, #taximetrist, #elev liceu, #Satu Mare , #trafic droguri