Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Un nou drum expres va lega două orașe importante din sudul și vestul țării. Cât va dura până va fi gata HARTĂ

Luni, 13 Februarie 2023, ora 12:44
21740 citiri
Un nou drum expres va lega două orașe importante din sudul și vestul țării. Cât va dura până va fi gata HARTĂ
Drum expres FOTO:Facebook/CNAIR

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, a anunțat luni, 13 februarie, că a fost desemnat câștigătorul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate al primului lot al drumului expres Filiași-Lugoj.

”Am desemnat astăzi câștigătorul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate al primului lot al drumului de mare viteză Filiași-Lugoj.

Lotul Filiași-Drobeta Turnu Severin va avea o lungime de aproximativ 70 de km, iar Studiul de Fezabilitate trebuie să fie finalizat în 18 luni.

Pentru această, Asocierea DP CONSULT S.A. (lider de asociere) - EXPLAN S.R.L. - GEOLOGIC-SITE SRL -SCA TEAHA&FÜZESI, va avea la dispoziție 21,053 milioane de lei, fără TVA.

Semnarea contractului poate avea loc după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații”, a transmis Cristian Pistol pe pagina sa de Facebook.

Drumul de mare viteză Filiași – Lugoj este împărțit în trei loturi cu o lungime totală de 180 de km.

Lotul 1 (Filiași-Drobeta Turnu Severin) va avea o lungime de aproximativ 70 de km cu preţul de 19.912.613,44 Lei fără TVA. Termen contractual: 20 de luni din care 18 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate, scrie Hotnews.ro.

Lotul 2 (Drobeta Turnu Severin – Domașnea) va avea o lungime de aproximativ 65 de km cu preţul de 32.850.683,62 Lei fără TVA. Termen contractual: 28 de luni din care 26 de luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate.

Lotul 3 (Domașnea-Caransebeș) va avea o lungime de aproximativ 45 de km cu preţul de 17.908.135,44 Lei fără TVA. Termen contractual: 24 de luni din care 22 de luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Drum expres Filia i Drobeta Turnu, #studiu fezabilitate, #desemnare proiectant , #infrastructura