Ultimul tronson de drum national închis încă de sâmbătă, din cauza viscolului puternic, a fost redeschis VIDEO

Marti, 07 Februarie 2023, ora 10:02
1102 citiri
Ultimul tronson de drum national închis încă de sâmbătă, din cauza viscolului puternic, a fost redeschis VIDEO
Tronsonul de drum național care face legătura între Brăila și Râmnicul Sărat a fost redeschis FOTO Prefectura Buzău

Drumul Naţional 22 care leagă municipiul Râmnicu Sărat de Brăila a fost redeschis circulaţiei, marţi dimineaţă, pentru autovehiculele cu masa totală maxim autorizată mai mică de 3.5 tone.

Acesta era ultimul tronson de drum national încă închis încă de sâmbătă, din cauza viscolului puternic care nu a permis drumarilor să acţioneze pentru deszăpezire.

”Odată cu reluarea traficului pe DN 22 judeţul Buzău revine la normalitate. Au fost zile de acţiune integrată, traversate fără victime. Si, ceea ce este cel mai important, am simţit că oamenii au încredere şi, mai mult decât oricând, respectă indicaţiile şi instrucţiunile. Oamenii au stat liniştiţi, convinşi că toate structurile lucrează în sprijinul comunităţii, că se fac toate eforturile posibile pentru ca drumurile să fie redate traficului cât de repede posibil, în condiţii de siguranţă. Le mulţumesc tuturor celor implicaţi în gestionarea situaţiilor trăite în aceste zile”, a transmis prefectul judeţului Buzău Daniel Ţiclea.

Cu toate acestea, DN 22 rămâne închis pentru traficul cu autovehicule mai mari de 7,5 tone care trebuie să aleagă o altă rută pentru a ajunge la Brăila.

#Drum National, #viscol, #zapada, #Buzau, #drum inchis , #trafic rutier