Vremea rea a închis și drumuri din Brăila. În Caraș-Severin zeci de mașini au rămas blocate în zăpadă

Sambata, 04 Februarie 2023, ora 22:09
2224 citiri
Vremea rea a închis și drumuri din Brăila. În Caraș-Severin zeci de mașini au rămas blocate în zăpadă
Un număr de 30 de maşini în care erau 80 de persoane, printre care şi copii, au fost deblocate de jandarmii montani în zona staţiunii Semenic FOTO ISU Arad

DN 2B - limita judeţului Brăila cu municipiul Buzău şi DN 22 Grădiştea - Râmnicu Sărat sunt închise din cauza efectelor fenomenelor meteo, potrivit informaţiilor furnizate sâmbătă seară, 4 februarie, de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, colonel Ştefan Stoian.

"Sunt instalate filtre de informare la ieşire din municipiul Brăila şi de restricţionare la limita cu judeţul către Buzău pe DN 2B şi DN 22. Începând cu ora 22, se introduc filtre de informare şi de restricţie (DN 22 şi DN 2B) pe toate drumurile naţionale din judeţul Brăila", a declarat colonel Ştefan Stoian.

IPJ Brăila anunţă restricţii de circulaţie pe DN22, DJ203, DN22 şi DN2B către judeţul Buzău din cauza zăpezii viscolite.

"Pe DN 22, în localitatea Grădiştea, este restricţie de circulaţie către judeţul Buzău; pe DJ 203, în localitatea Galbenu, restricţie circulaţie către judeţul Buzău; pe DN 2B, în localitatea Surdila-Greci, restricţie de circulaţie către judeţul Buzău. Pe DN 22, la intrare în localitatea Cazasu, se află un filtru de informare cu privire la restricţia de circulaţie Grădiştea - Râmnicu Sărat. În municipiul Brăila, pe Şoseaua Buzăului, se află un filtru de informare cu privire la restricţia de circulaţie Surdila - Greci - Vizireni", potrivit IPJ Brăila.

Mașini blocate

Un număr de 30 de maşini în care erau 80 de persoane, printre care şi copii, au fost deblocate de jandarmii montani în zona staţiunii Semenic, informează un comunicat transmis de Jandarmerie.

"În urmă cu puţin timp jandarmii montani din Caraş Severin au reuşit să deszăpezească şi ultimul autoturism blocat în zăpada care a căzut în ultimele ore. După o operaţiune care a durat mai multe ore, jandarmii au deblocat 30 de maşini în care erau 80 de persoane printre care şi copii", precizează sursa citată.

Potrivit comunicatului amintit, aceştia se aflau în staţiunea Semenic, mulţi dintre ei pentru practicarea sporturilor de iarnă, dar căderile de zăpadă din ultimul timp le-au îngreunat deplasarea spre casă, făcând drumurile aproape impracticabile.

#drumuri inchise zapada, #Braila, #drumuri blocate zapada , #meteo
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5