Cuplu de adolescenți ucis în Teleorman cu peste 50 de lovituri de cuțit. Criminalul ar fi fost persiflat cu privire la capacitățile sexuale

Joi, 27 Octombrie 2022, ora 13:01
9611 citiri
Cuplu de adolescenți ucis în Teleorman cu peste 50 de lovituri de cuțit. Criminalul ar fi fost persiflat cu privire la capacitățile sexuale
Motivul dublei crime de la Teleorman FOTO explozivnews24.ro

Doi adolescenți, o fată în vârstă de 16 ani și prietenul ei de 18 ani, au fost omorâți în noaptea de 24 spre 25 octombrie 2022, într-un sat din județul Teleorman.

Cadavrele lor au fost ascunse de criminal într-o casă aflată în construcție și nelocuită. Fratele băiatului de 18 ani a fost cel care a alertat poliția după ce a văzut urme de sânge în curtea vecinului său care s-a dovedit a fi și criminalul.

Principalul suspect al dublei crime, Florentin Evelin Vișu (22 de ani), a fost arestat preventiv pentru 30 de zile printr-o decizie a Tribunalului Teleorman.

Individul și-a recunoscut fapta și a acceptat cu greu să colaboreze cu anchetatorii, inițial negând că are vreo implicare în acest caz.

Crima s-a petrecut în noaptea de 24 spre 25 octombrie în comuna teleormăneană Drăgănești de Vede. Fata de 16 ani și prietenul ei de 18 ani, din Olt, veniseră în vizită la o cunoștință din comună. Se cunoșteau cu Vișu, astfel că în seara crimei au petrecut împreună.

Camerele de supraveghere i-au surprins pe toți trei când au mers la un magazin din localitate de unde au cumpărat mâncare și băutură, inclusiv o sticlă de șampanie, spun surse judiciare. După ce au făcut cumpărăturile au revenit în casa lui Florentin Vișu unde au petrecut până aproape de miezul nopții. Atunci se pare că ar fi avut un schimb de replici între cei doi bărbați, discuție care a degenerat într-o încăierare terminată tragic.

Mobilul crimei este deocamdată neclar. Florentin Vișu a mărturisit anchetatorilor că scandalul ar fi izbucnit după o serie de replici ironice la adresa capacităților sale sexuale. În plus, criminalul avea convingerea că partenera lui l-a părăsit, influențată de cei doi tineri.

Atacul a fost fulminant și cu o violență ieșită din comun, au declarat, pentru Ziare.com, surse apropiate de anchetă. Băiatul de 18 ani a fost ucis primul, cu peste 40 de lovituri de cuțit, apoi a fost atacată fata, și ea înjunghiată de zeci de ori. Arma crimei a fost un cuțit de bucătărie cu care anterior bărbatul își tăiase salamul, susțin sursele citate.

Imediat după crimă, Florentin Vișu a încercat să scape atât cât s-a priceput de urmele faptei sale. A aruncat salteaua și hainele pline de sânge, iar cele două cadavre le-a transportat cu mașina într-o casă nelocuită, aflată în imediata vecinătate.

Fratele tânărului omorât a fost cel care a dat alarma după ce a văzut în curtea lui Vișu urme de sânge. Într-o primă fază, individul nu a recunoscut nimic, încercând să inducă în eroare polițiștii.

Abia după ce a fost pus în fața probelor concludente, omul a mărturisit tot și chiar le-a arătat criminaliștilor unde a ascuns salteaua și hainele murdare de sânge.

Anchetatorii nu își explică furia ieșită din comun cu care a atacat Vișu. Deși în noaptea crimei, atât autorul cât și victimele au consumat alcool, nu se poate vorbi la acest moment despre o crimă săvârșită la beție. Cantitatea de băuturi alcoolice consumată a fost ”normală” spun sursele citate. Se așteptă rezultatul analizelor de la INML pentru a se stabili dacă în noaptea crimei s-au consumat substanțe psihoactive.

Florentin Vișu este acuzat acum de omor calificat, iar procurorii vor cere, cel mai probabil, maximul de pedeapsă, adică închisoarea pe viață. Tânărul are ceva antecedente penale, dar este vorba de fapte mărunte (furt și infracțiuni la regimul rutier) pentru care a primit condamnare cu amânare.

În prezent este în arestul Poliției Teleorman și nu a contestat măsura arestului preventiv.

#dubla crima, #crima, #Teleorman, #cutit, #injunghiat, #omor , #crima
Comentarii
Poza Makaz
Makaz
rank 1
in tara cocalarilor unde justitia nu mai exista de cat formal