Duckadam îl ironizează pe Gigi Becali. Ce recomandare i-a făcut fostul portar patronului de la FCSB

Vineri, 26 Mai 2023, ora 07:16
3046 citiri
Duckadam îl ironizează pe Gigi Becali. Ce recomandare i-a făcut fostul portar patronului de la FCSB
Duckadam il ironizează pe Gigi Becali FOTO facebook

Helmut Duckadam l-a găsit vinovat pe Gigi Becali, pentru felul în care gestionează situaţia cu antrenorii pe care i-a tot schimbat în ultimii ani.

"Nu e o surpriză că Farul a câştigat campionatul, după jocul prestat în sezonul regulat şi în play-off. Era mai greu să câştige titlul în ultima etapă, dar pe dreptate şi merit a câştigat campionatul.

FCSB merge mult pe valoare individuală, dar ca echipă n-au un joc al lor. Cu acest lot şi completat Farul se bate sigur la titlu şi anul următor.

Nu se va întâmpla niciodată ca Becali să nu mai dea telefoane şi să-l lase pe antrenor să conducă echipa. Am sperat toţi când a venit Edi Iordănescu, am văzut cât a ţinut treaba, deci la FCSB nu se va schimba nimic.

Gigi Becali să-şi ia licenţa Pro, iar atunci poate va reuşi să câştige campionatul. Atât timp cât nu are licenţa Pro, nu trece de locul secund. Probabil că lui Charalambous îi e bine aşa cu contract prelungit, trece FCSB în CV şi merge mai departe", a declarat Helmut Duckadam, conform orangesport.ro.

FCSB va continua și sezonul viitor cu cipriotul Elias Charalambous pe bancă, în contextul în care Mihai Pintilii nu are licența Pro și nu poate fi antrenor principal. Menținerea aceleași bănci tehnice demonstrează că nu se va schimba nimic la echipă.

#duckadam, #ironie, #Gigi Becali, #licenta Pro, #locul doi, #echipa , #stiri fotbal