Dumitru Coarnă, derapaj primitiv în plenul parlamentului: ”Eu ştiu că sunteţi homosexuali! Nu puteţi avea copii, nu vă bateţi joc de ţara asta!”
Dumitru Coarna / Stiri Dumitru Coarna
Dumitru Coarnă, deputat independent exclus din PSD după ce a vizitat Ambasada Rusiei alături de Diana Șoșoacă, s-a lansat miercuri, 10 mai, în plenul Camerei Deputaţilor, într-un discurs cu jigniri la adresa parlamentarilor PSD. ”Eu ştiu că sunteţi homosexuali şi aţi văzut la televizor, în grup, ce aţi făcut între voi. ...
Parlamentar PSD, exclus din partid după ce s-a dus la Ambasada Rusiei: ”A depășit o linie roșie”
Luni, 04 Aprilie 2022, ora 16:37 - Parlamentar PSD, exclus din partid după ce s-a dus la Ambasada Rusiei: ”A depășit o linie roșie”
Dumitru Coarna / Stiri Dumitru Coarna
Deputatul Dumitru Coarnă nu mai face parte, începând de luni, din grupul parlamentar al PSD şi va activa ca parlamentar neafiliat. Anunţul a fost făcut, în plen, de liderul grupului PSD...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Dumitru Coarna, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Dumitru Coarna
Dumitru Coarna
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Dumitru Coarna, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.
 
Citeste despre: