C.V.Tudor: Dumitru Dragomir se intoarce in PRM

Miercuri, 15 Octombrie 2008, ora 19:50
3280 citiri
C.V.Tudor: Dumitru Dragomir se intoarce in PRM

Corneliu Vadim Tudor a anuntat miercuri ca Dumitru Dragomir se intoarce in PRM si va candida intr-un colegiu din Olt.

In urma cu doua luni seful LPF ii parasise pe peremisti pentru PD-L, iar saptamana trecuta sustinea ca nu se va mai inscrie in cursa pentru un loc de parlamentar.

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat miercuri, la finalul Comitetului Director al partidului, ca Dumitru Dragomir si-a exprimat dorinta de a reveni in PRM si va candida pentru un mandat de deputat in judetul Olt.

"Domnul deputat Dumitru Dragomir si-a manifestat dorinta sa revina in PRM si sa candideze pentru Camera Deputatilor in judetul Olt, unde el a condus in anii '80 o echipa de fotbal. E un bazin electoral foarte bun pentru olteni isteti ca el", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

Liderul PRM a mai spus ca l-a iertat si pe Dumitru Dragomir asa cum a facut si cu altii si ca este convins ca "un om ca Dumitru Dragomir va aduce o functie de deputat pentru PRM".

C.V. Tudor a mai precizat ca Dumitru Dragomir va participa vineri la conferinta saptamanala a PRM si isi va anunta oficial revenirea in partid.

Dragomir: Daca Vadim are nevoie de mine, ma intorc, pentru ca a fost un domn

Dumitru Dragomir a declarat miercuri, pentru NewsIn, ca nu a luat o decizie finala in privind candidatura sa pentru PRM, dar daca liderul partidului C.V.Tudor are nevoie de el o sa-l ajute.

"Nu stiu deocamdata (daca va candida-n.r.). Acum plec din tara si cand ma intorc, peste doua zile, o sa stau de vorba cu Vadim. Vadim prea a fost gentleman cu mine si daca are nevoie de mine o sa-l ajut. Ar trebui sa ma intorc pentru ca a fost un domn", a declarat, pentru NewsIn, Dumitru Dragomir.

Corneliu Vadim Tudor a anuntat si candidatura a doi artisti, Oana Zavoranu si Aurelian Temisan, care incerca sa obtina pentru PRM cate un mandat de deputat in Bucuresti.

Eveniment Quarterly Report

Olena Zelenska a vorbit despre candidatura soțului ei la un nou mandat de președinte. ”Nu mai este atât de înfricoșător ca prima dată” VIDEO
Olena Zelenska a vorbit despre candidatura soțului ei la un nou mandat de președinte. ”Nu mai este atât de înfricoșător ca prima dată” VIDEO
La sfârșitul lunii august 2023, senatorul american Lindsey Graham a declarat importanța organizării alegerilor în Ucraina în 2024. Totodată, politicianul a dat asigurări că poporul...
Decizia în cazul lui Dumitru Buzatu, amânată de instanță pentru a doua oară. Avocat: ”Încă mai caut probele”
Decizia în cazul lui Dumitru Buzatu, amânată de instanță pentru a doua oară. Avocat: ”Încă mai caut probele”
Curtea de Apel Iaşi a amânat pentru vineri, 29 septembrie, pronunţarea deciziei în cazul lui Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru luare de mită. Este a doua oară când magistrații...
#Dumitru Dragomir, #PRM, #candidatura, #intoarce, #Corneliu Vadin Tudor, #Olt , #Corneliu Vadim Tudor