C.V.Tudor: Dumitru Dragomir se intoarce in PRM

Miercuri, 15 Octombrie 2008, ora 19:50
3308 citiri
C.V.Tudor: Dumitru Dragomir se intoarce in PRM

Corneliu Vadim Tudor a anuntat miercuri ca Dumitru Dragomir se intoarce in PRM si va candida intr-un colegiu din Olt.

In urma cu doua luni seful LPF ii parasise pe peremisti pentru PD-L, iar saptamana trecuta sustinea ca nu se va mai inscrie in cursa pentru un loc de parlamentar.

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat miercuri, la finalul Comitetului Director al partidului, ca Dumitru Dragomir si-a exprimat dorinta de a reveni in PRM si va candida pentru un mandat de deputat in judetul Olt.

"Domnul deputat Dumitru Dragomir si-a manifestat dorinta sa revina in PRM si sa candideze pentru Camera Deputatilor in judetul Olt, unde el a condus in anii '80 o echipa de fotbal. E un bazin electoral foarte bun pentru olteni isteti ca el", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

Liderul PRM a mai spus ca l-a iertat si pe Dumitru Dragomir asa cum a facut si cu altii si ca este convins ca "un om ca Dumitru Dragomir va aduce o functie de deputat pentru PRM".

C.V. Tudor a mai precizat ca Dumitru Dragomir va participa vineri la conferinta saptamanala a PRM si isi va anunta oficial revenirea in partid.

Dragomir: Daca Vadim are nevoie de mine, ma intorc, pentru ca a fost un domn

Dumitru Dragomir a declarat miercuri, pentru NewsIn, ca nu a luat o decizie finala in privind candidatura sa pentru PRM, dar daca liderul partidului C.V.Tudor are nevoie de el o sa-l ajute.

"Nu stiu deocamdata (daca va candida-n.r.). Acum plec din tara si cand ma intorc, peste doua zile, o sa stau de vorba cu Vadim. Vadim prea a fost gentleman cu mine si daca are nevoie de mine o sa-l ajut. Ar trebui sa ma intorc pentru ca a fost un domn", a declarat, pentru NewsIn, Dumitru Dragomir.

Corneliu Vadim Tudor a anuntat si candidatura a doi artisti, Oana Zavoranu si Aurelian Temisan, care incerca sa obtina pentru PRM cate un mandat de deputat in Bucuresti.

Orașul unde vrea să candideze Diana Șoșoacă. ”Faţă de toate infracţiunile pe care primarul le face, mă gândesc foarte serios”
Orașul unde vrea să candideze Diana Șoșoacă. ”Faţă de toate infracţiunile pe care primarul le face, mă gândesc foarte serios”
Senatoarea Diana Şoşoacă a anunţat miercuri, 27 martie, că se gândeşte foarte serios să candideze la Primăria Iaşi, ea acuzându-l pe edilul Mihai Chirica de ”înaltă trădare”,...
Atac direct la adresa lui Vasile Dîncu. "La vârful politicii trebuie aleși oameni slabi, oameni corupți, oameni proști"
Atac direct la adresa lui Vasile Dîncu. "La vârful politicii trebuie aleși oameni slabi, oameni corupți, oameni proști"
Fost parlamentar și președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, crede că Vasile Dîncu, eminența cenușie a PSD, e un om care n-a făcut nimic. Cel poreclit Corleone...
#Dumitru Dragomir, #PRM, #candidatura, #intoarce, #Corneliu Vadin Tudor, #Olt , #Corneliu Vadim Tudor