Dumitru Dragomir, despre viitorul antrenor de la FCSB: ”Are sânge în instalație. Vai de mine, antrenor trăsnet!”

Marti, 01 Noiembrie 2022, ora 12:14
6635 citiri
Dumitru Dragomir, despre viitorul antrenor de la FCSB: ”Are sânge în instalație. Vai de mine, antrenor trăsnet!”
Dumitru Dragomir

Antrenorul Nicolae Dică şi-a anunţat, marţi, colaboratorii şi jucătorii, că va demisiona de la conducerea băncii tehnice a echipei de fotbal FCSB.

După eşecul de luni seara, cu Universitatea Cluj, scor 1-2, Nicolae Dică a fost criticat de patronul FCSB, Gigi Becali, care a spus că nu intenţionează să-l demită, dar aşteaptă ca tehnicianul să renunţe la funcţie.

Dumitru Dragomir, fost președinte LPF, a vorbit despre variantele de înlocuire ale lui Nicolae Dică, Ilie Poenaru (fost la UTA) și Andrei Prepeliță (fost la FC Argeș) având cele mai mari șanse.

„Ăla de la UTA are sânge în instalație. Poenaru. Vai de mine, antrenor trăsnet! Și Prepeliță e bun, ascultați-mă. Oricare dintre ei, amândoi au sânge în instalație. În 2-3 luni iau și licențele, nu e problemă. Sunt antrenori buni, să știți.

Dintre cei doi, l-aș pune pe Pițurcă. Ați înțeles aluzia, da? Mai și glumim. Cel de la Arad a arătat că are sânge în instalație în confruntarea cu un jucător mai în vârstă care nu mai poate să alerge. Nu-i mai dau numele, e Keșeru (n.r. - râde). Celălalt nu s-a lăsat îndoit, rezultatele de la Pitești sunt și datorită muncii lui.

Dar am auzit de Ilie Poenaru că se duce în altă parte, nu la Gigi. Nu vă pot spune acum, dar știu unde. Sau poate merge chiar la Gigi”, a spus fostul șef al LPF.

#Dumitru Dragomir, #FCSB, #antrenor , #stiri fotbal
Comentarii
Poza becher
becher
rank 5
B
BaronulRed.oficial
rank 3