"Mi-e frică să nu dau colţu' " Motivul pentru care Dumitru Dragomir a refuzat să revină în fotbal

Miercuri, 28 Decembrie 2022, ora 08:38
4439 citiri
"Mi-e frică să nu dau colţu' " Motivul pentru care Dumitru Dragomir a refuzat să revină în fotbal
Dumitru Dragomir a refuzat Petrolul FOTO facebook

Dumitru Dragomir a ieșit oficial din fotbal în 2014, când a pierdut alegerile de la Liga Profesionistă de Fotbal, dar a rămas un apropiat al fenomenului.

El a dezvăluit că a refuzat o ofertă de la petrolul, echipa de pe locul 7 din Liga 1, pe motiv că nu mai face față din cauza vârstei. "Petrolul este o echipă cu suporteri buni, cu stadion, cu un primar care deocamdată nu e în relaţii bune cu cei de la Petrolul, dar i-a ajutat cu stadionul, le-a pus taxe mici. Cu o echipă bunicică, cu un consiliu de administraţie făcut din foştii fotbalişti, oameni serioşi toţi, în vârstă, unii dintre ei, cum e Mircea Dridea, dar oameni serioşi.

O conducere administrativă destul de bunicică, dacă au putut să ţină pe linia de plutire Petrolul. Datorii nu au multe. Până în două milioane de euro. E un mizilic pentru o echipă de prima ligă, dar într-o discuţie cu familia mea, eram gata, gata să mă duc. Am zis că dacă sunt sănătos acum, am 77 de ani, mă duc într-un vulcan, pentru că la Petrolul nu e uşor cu galeria.

Dacă mă duc eu nu pot să mă fac de râs, iau echipa de locul 7 trebuie să o duc pe doi, trei. Pot s-o duc acum pe locul doi-trei. Am analizat lotul, ce putem să luăm? Întâi mi-am făcut calcule. Mai băgăm un milion în jucători. Nu era mult pentru a ţine o echipă de prima ligă, dar vârsta m-a oprit. Mi-e frică să nu cedez. Am o vârstă şi mi-e frică. Când o iau razna şi obosesc prea mult să nu dau colţul, ştii? Atunci am zis să stau în banca mea. Îmi mai trebuie vâltoare la 77 de ani?

La construcţiile mele, mă mai enervez şi acolo. Aici ai o mândrie, când vezi că pe fiecare zi înfloreşte câte ceva. Acolo e un război total. Într-o duminică câştigi, în altă pierzi... Este... Eu am fost toată viaţa nemulţumit de mine şi trebuie să pompezi în rezultate în permanenţă, multă energie şi am zis 'hai să mai amân'... Dacă nu era şi situaţia asta economică a acestei ţări acum, nu prea s-au vândut nici apartament, încep altele patru acolo. e nevoie la început să fiu eu minut de minut până seara. Dau drumul la încă 350 de apartamente, în patru locuri, zona exclusivistă, pe malul lacului", a spus Dumitru Dragomir, la Orange Sport.

Dragomir a fost președinte de club la Rm.Vâlcea, Scornicești, FC Brașov și Victoria București.

#Dumitru Dragomir, #petrolul, #refuz, #varsta, #77 ani, #frica , #stiri fotbal
Comentarii