Dumitru Dragomir a găsit soluția salvatoare pentru Simona Halep. "Aș scoate-o nevinovată în 15 zile "

Sambata, 03 Decembrie 2022, ora 13:20
6963 citiri
Dumitru Dragomir a găsit soluția salvatoare pentru Simona Halep. "Aș scoate-o nevinovată în 15 zile "
Simona Halep. Foto: Facebook / Simona Halep

Dumitru Dragomir sare în apărarea Simonei Halep.

Tenismena din România așteaptă să fie judecată după ce a fost prinsă dopată în timpul turneului de la US Open.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este sigur de nevinovația sportivei din Constanța și vine cu o soluție.

"Spun cu toată răspunderea că Halep nu s-a drogat fiind conștientă de așa ceva! Nu avea de unde să știe ea de acest medicament. La noi în țară nici nu apăruse! De unde dracului să știe?

Cineva i-a dat și n-a avertizat-o. Acel cineva trebuie descoperit! Eu dacă m-aș apuca de cercetări, vă spun că aș scoate-o nevinovată în decurs de 15 zile! Vai, mama mea! Păi pleci pe firul evenimentelor.

Dar ea s-ar putea să acopere și ea pe cineva. Rețineți ce vă spun! Eu am o impresie despre ea și despre familia ei, îi cunosc și sunt niște oameni admirabili. Iar ea e o sportivă despre care o să vorbească generații, așa cum se vorbește de Ilie Năstase. Cred că îi va da o suspendare între 4 și 11 luni, chiar dacă e nevinovată!

Și eu bag mâna în foc pentru ea că e total nevinovată, nu că ar fi vinovată cu 1% sau 2%! E 100% nevinovată! Ori i s-a dat fără să știe ori fără să o informeze, pentru că ea nu avea educația medicală să știe despre acest medicament.

Păi ce, are studii medicale Halep? Dacă m-aș duce eu să pledez, îi fac praf pe toți și pe judecătorii ăia de acolo", a declarat Dumitru Dragomir, în podcastul "Tare de tot".

Simona Halep va fi judecată prima dată de Sport Resolutions, un tribunal independent din Londra.

Tenismena riscă o suspendare între doi ani și patru ani după ce a fost testată pozitiv la o substanță interzisă la US Open.

#Dumitru Dragomir, #Simona Halep, #Simona Halep dopaj , #stiri Simona Halep