Dragomir, exclus de Lupescu din delegatia pentru Euro 2008

Vineri, 16 Mai 2008, ora 08:10
3015 citiri
Dragomir, exclus de Lupescu din delegatia pentru Euro 2008

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost exclus din delegatia oficiala a Romaniei ce va face deplasarea in Austria si Elvetia pentru turneul final Euro 2008, in mare parte din cauza conflictului creat de acesta la ultima Adunare Generala a FRF.

"Domnul Dragomir poate sa mearga la Euro, insa nu cu nationala Romaniei. E liber sa fie prezent la toate meciurile. Nu avem nimic cu dansul, pentru ca nu ne intereseaza parerile sale", a declarat Ionut Lupescu.

In vreme ce directorul executiv al FRF il ameninta ca ca nu are ce cauta la partidele de la Euro 2008 alaturi de echipa nationala, Dragomir spune ca va reprezenta Liga I, in calitate de sef al LPF si prim-vicepresedinte al FRF.

"Sigur ca merg la toate partidele nationalei de la Euro, doar sunt prim-vicepresedintele FRF si al doilea om din fotbalul romanesc. Voi merge sa reprezint Liga I, competitie care ofera destul de multi fotbalisti nationalei. E adevarat ca m-am mai contrat cu anumite persoane din conducerea FRF, dar numai cu functionari, pentru ca numai eu si Mircea Sandu suntem alesi, restul sunt numiti", a spus Mitica de la Liga.

Turneul final al Campionatului European 2008 va incepe pe data de 7 iunie si se va incheia pe 29 iunie, Romania urmand a intalni Franta, pe 9, Italia, pe 13 si Olanda pe 17 iunie, in cadrul partidelor din Grupa C.

Sferturile de finala sunt programate intre 19 si 22 iunie, semifinalele pe 25 si 26 iunie, in timp ce finala se va juca pe 29 iunie, la Viena.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România joacă în Ungaria la Campionatul European. Adversarele din grupă după tragerea la sorți
România joacă în Ungaria la Campionatul European. Adversarele din grupă după tragerea la sorți
Naţionala de handbal feminin a României va evolua în grupa B, la Debrecen, la Campionatul European din 2024, cu reprezentativele Muntenegru, Cehia şi Serbia, potrivit tragerii la sorţi de joi,...
Pe cine sună Meme Stoica primul dacă FCSB câștigă titlul. Ce zice el, aia facem!
Pe cine sună Meme Stoica primul dacă FCSB câștigă titlul. Ce zice el, aia facem!
FCSB este aproape de a câștiga titlul după mulți ani iar mai mulți jucători din echipă sunt în vizorul selecționerului Edi Iordănescu pentru Campionatul European din Germania....
#Dragomir, #FRF, #LPF, #nationala, #delegatie, #Euro 2008, #lupescu, #cearta, #exclus , #FRF