Dragomir dezvaluie de ce a redeschis cazul "Valiza"

Luni, 18 Iulie 2011, ora 20:49
3305 citiri
Dragomir dezvaluie de ce a redeschis cazul "Valiza"

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a dezvaluit motivul pentru care a decis redeschiderea cazului "Valiza" pe linie sportiva.

Seful Ligii sustine ca reluarea anchetei poate scoate la iveala elemente in urma carora Gigi Becali poate fi sanctionat, iar Steaua retrogradata din Liga 1.

"Pentru ca Gigi Becali a dezvaluit ca au aparut elemente noi in cazul 'Valiza', noi suntem obligati sa redeschidem ancheta pe linie sportiva. Gigi Becali poate sa spuna ca a glumit, dar daca exista o declaratie scrisa la Parchet, noi trebuie sa o analizam.

Am o hoarda de juristi care se ocupa de acest caz. Pe noi nu ne intereseaza procesul civil. Din punct de vedere civil cred ca nu i se poate intampla nimic, dar pe linie sportiva putem lua masurile care se impun.", a declarat Dumitru Dragomir la Sport.ro.

Reactia finantatorului gruparii "ros-albastre" n-a intarziat sa apara. Dupa ce in prima faza l-a amenintat pe Dragomir, Gigi Becali a afirmat ca decizia in cazul "Valiza" nu mai poate fi schimbata.

"Este o hotarare definitiva si irevocabila. Acea hotarare nu o mai poate intoarce nimeni, nici LPF, nici FRF, nici UEFA. Mitica trebuie sa se controleze la cap. Cum sa repui acest caz pe rol? Cred ca Mitica face magie neagra de a ramas atata timp la LPF. El a vrut sa le propuna sefilor de cluburi sa voteze redeschiderea cazului 'Valiza' fara sa le fi oferit materialul necesar. El o da inaintea cu Patanu, cu oamenii din Comisii, crede ca ii merge langa-danga, asa. Eu sunt cel mai mare vinovat ca el este sef la LPF in continuare.", a spus Becali la acelasi post de televiziune.

Steaua risca sa fie retrogradata, dupa ce Liga Profesionista de Fotbal a redeschis cazul Valiza.

Becali il ameninta pe Dragomir

Dragomir: Am redeschis cazul Valiza. Steaua risca retrogradarea!

Dumitru Dragomir este cel care a propus redeschiderea dosarului "Valiza", in speranta ca va reusi sa se razbune si sa-l retrogradeze pe Gigi Becali, cu care a purtat un razboi al declaratiilor in ultimele doua saptamani.

Citeste si:
Mitică Dragomir, dezlănțuit împotriva antivacciniștilor: "Ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin aceste produse?"
Mitică Dragomir, dezlănțuit împotriva antivacciniștilor: "Ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin aceste produse?"
Dumitru Dragomir îi atacă pe cei care nu vor să se vaccineze împotriva COVID - 19. Fostul președinte de la LPF a dezvăluit că s-a imunizat contra virusului după ce a fost foarte bolnav....
Mihai Stoica a anunțat dezastrul de la FCSB: ”Avem focar de Covid”. Consecințe grave pentru echipa lui Gigi Becali
Mihai Stoica a anunțat dezastrul de la FCSB: ”Avem focar de Covid”. Consecințe grave pentru echipa lui Gigi Becali
Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a notat, joi, într-un mesaj postat în social media, că echipa bucureşteană are 11 jucători valizi, cu doi portari, şi focar de coronavirus şi în...
Sursa: Ziare.com