Dragomir il cheama pe Becali la comisii: Poate fi declarat persona non grata

Vineri, 18 Februarie 2011, ora 17:48
2289 citiri
Dragomir il cheama pe Becali la comisii: Poate fi declarat persona non grata

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a reactionat rapid la declaratiile lui Gigi Becali, care l-a acuzat ca influenteaza deciziile Comisiilor din cadrul forului pe care il conduce.

"Corleone" a declarat ca s-a saturat de jignirile patronului Stelei si ca il va chema in fata comisiilor pentru a proba declaratiile date vineri.

"Daca in decursul vietii mele ascultam d toti tampitii, ajungeam in spital. Nu fac altceva decat sa respect statutele si regulamentele. El trebuie sa probeze ceea ce spune, daca intr-adevar stie ceva. O sa-l chem sa se confrunte cu Doru Neagu, sa vedem daca e adevarat ce spune. Eu nu jignesc pe nimeni cand spun ca anumite persoane sunt tampite sau proaste, vorbesc la modul general despre cei care au idei gresite.

Nu am spus nimic despre Gigi Becali. Pe Cocean nu l-am vazut decat o singura data in viata mea, atunci cand a intrat la mine in birou alaturi de Gigi Becali. S-or fi certat intre timp, nu stiu ce e intre ei. Pe Doru Neagu il cunosc de multa vreme, dar asta nu inseamna ca influentez eu cumva deciziile comisiei.

Gigi Becali a fost amendat conform regulamentului, Adrian Mititelu la fel. S-a saturat lumea de jignirile lui. Acum spune sa nu ne jignim, apoi el asta face. O sa-i raspund cu aceeasi moneda, il chem la Comisii. Poate fi declarat persona non grata pentru afirmatiile lui, lucru extrem de grav.", a declarat Dumitru Dragomir la GSP TV.

Gigi Becali, dezvaluiri incendiare despre Liga condusa de Mitica Dragomir

Dragomir: Becali e un tampit, analfabet, prost...

Gigi Becali si Dumitru Dragomir s-au angajat intr-un schimb dur de replici, vineri, dupa ce patronul Stelei a facut dezvaluiri incendiare despre modeul in care sunt conduse Comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal.

C.F.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Dumitru Dragomir, #razboi Becali Dragomir, #Becali persona non grata , #Gigi Becali