Dragomir il ia peste picior pe Gigi Becali

Vineri, 02 Septembrie 2011, ora 16:19
2021 citiri
Dragomir il ia peste picior pe Gigi Becali

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, se amuza copios pe seama lui Gigi Becali, dupa ce patronul Stelei l-a amenintat ca il va reclama la UEFA.

"Domnul europarlamentar m-a acuzat in toate felurile. De cinci ani ma tot ameninta Becali. Ma afecteaza daca ma reclama la UEFA, imi ia panglica de la palarie.

Pentru orice se intampla in fotbal, ma acuza pe mine, ar trebui sa se mai documenteze. Asta mi-ar trebui acum, sa-mi spuna Becali Ghaddafi. O sa ma duc sa-l aduc pe Gaddafi la palatul lui Gigi, sa bem o cafea impreuna." , a declarat Dumitru Dragomir la GSP TV.

Intre Becali si Dragomir a inceput un nou scandal dupa ce Steaua a ratat transferurile fotbalistilor Tiberiu Balan (Sportul) si Dorin Goga (Poli Timisoara).

Finantatorul Stelei si-a varsat nervii pe seful Ligii, acuzandu-l ca nu lasa Comisiile care se ocupa de statutul jucatorilor sa actioneze pe cont propriu.

Reincepe scandalul in Liga 1! Dragomir il ameninta pe Becali

Gigi Becali ar putea fi exclus din fotbal

In replica, Mitica Dragomir a anuntat ca-l va reclama pe Gigi Becali la noua Comisie de Etica infiintata de Federatia Romana de Fotbal.

C.F.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Dumitru Dragomir, #Gigi Becali, #razboi Becali Dragomir , #Gigi Becali