Oamenii lui Becali, interzisi in sediul LPF

Sambata, 16 Iulie 2011, ora 12:52
1551 citiri
Oamenii lui Becali, interzisi in sediul LPF

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, il ataca din nou pe Dragomir, dupa ce avocatul sau nu a fost lasat sa intre in sediul LPF.

"Bodyguarzii i-au interzis avocatului meu sa calce in Liga. I-au zis ca n-are voie sa calce nici macar scarile. Ce facem aici? Suntem sclavii lui Mitica? E vorba de demnitatea mea aici! Ne batem joc de ea?", a spus Gigi Becali, vizibil enervat, la GSP TV.

Becali a explicat apoi motivul pentru care si-a trimis avocatul la Liga si i-a criticat pe ceilalti patroni din Liga 1.

"Nu m-a lasat sa vad bugetul de venituri si cheltuieli, a vrut sa-l votam fara sa-l vedem. Nu vrea sa ni-l dea. Ceilalti sunt niste dobitoci si niste papagali. Sa ma ierte, n-am spus-o cu rautate. Dar asa sunt! Toti suntem niste idioti, niste prosti si Mitica isi bate joc de noi", a adaugat Becali.

Enervat de ultimul gest al lui Dragomir, Becali a anuntat ca este gata sa reinceapa razboul cu seful Ligii.

"Am zis sa-l las in pace, dar cand vad ce face nu pot sa tac. Noi suntem patroni si se poarta cu noi de parca am fi sclavii lui", a tunat Becali.

Gigi Becali si Dumitru Dragomir s-au contrat puternic in urma cu cateva saptamani, insa in cele din urma au cazut la pace la cererea apropiatilor.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Dumitru Dragomir, #Gigi Becali , #Gigi Becali
Comentarii
V
valencia
rank 1
Poza ibrailia
ibrailia
rank 2
BEKALY quote: 'E vorba de demnitatea mea aici! Ne batem joc de ea?"