Soc! Becali si Dragomir s-au impacat

Luni, 14 Noiembrie 2011, ora 22:40
3985 citiri
Soc! Becali si Dragomir s-au impacat

Gigi Becali, finantatorul Stelei, si Dumitru Dragomir, presedintele LPF, s-au impacat, luni, dupa doua zile in care s-au acuzat si s-au jignit reciproc.

Cel mai recent episod al serialului "Marea impacare" a fost televizat de GSpTV. "Corleone" tinea un discurs caracteristic la "postul de casa" al lui Becali in momentul in care latifundiarul a dorit sa intervina, "sensibilizat" de o replica a lui Mitica.

"Daca am dat ordin catre comisii, sa-mi cumpar piatra pentru mormant din banii de amenzi. Daca n-am dat, sa-l doara toata viata o unghie si o masea, pentru ca eu nu-i vreau raul!", a spus Dragomir.

Acesta a fost momentul care l-a "miscat profund" pe Becali, el ingropand din nou securea razboiului.

Iata ce si-au spus cei doi:

Becali: Pana azi am vrut sa-l schimb, dar astazi m-a impresionat. S-a jurat ca nu a dat el amenda aia de 3 miliarde, ca eu d-aia eram suparat, dar acum nu ma mai interesaeza. Nu ma deranjeaza pe mine daca sta Mitica la Liga. Daca face iar o actiune care sa ma lezeze, normal ca sar iar.

Dragomir: Voi face ce am facut si pana acum: voi respecta legile si regulamentele tarii. Asa nu poate nimeni sa-mi faca nimic. Dovada: nu am pierdut nimic la TAS pana acum.

Becali: De acum nu mai fac nimic ca sa-l dau jos pe Dragomir, doar ca nu o sa-l mai votez.

Dragomir: Hai ca isi face singur rau, ce sa mai discutam.

Becali: Nu vreau sa ma mai cert cu nea Mitica, asa sunt eu mai sentimental, mai sensibil, nu sunt ca el, sa-mi amendez prietenii. Nea Mitica, jur ca nu ma mai intereseaza actiunile directionate impotriva ta.

Mitica: Eu l-am adus pe Becali la Steaua. Mi-e rusine

Mititelu si Becali sustin ca au dovezi care-l vor distruge pe Dragomir

Doua scenarii pentru indepartarea lui Dragomir de la LPF. Afla cine l-ar putea inlocui

Astfel, Adrian Mititelu iese din nou in pierdere, el ramanand fara cel mai puternic aliat in lupta pe care o duce impotriva lui Dumitru Dragomir.

M.D.

Citeste si:
Șefii USR au descins la Mogoșoaia. Mesajul transmis către PNL și PMP: "România nu tolerează violența și bădărănia" VIDEO
Șefii USR au descins la Mogoșoaia. Mesajul transmis către PNL și PMP: "România nu tolerează violența și bădărănia" VIDEO
12 membri din structurile de conducere ale USR, în frunte cu Dacian Cioloș și Dan Barna, au mers la Mogoșoaia în după-amiaza zilei de vineri, 28 ianuarie. Dacian Cioloș, împreună cu...
Reacția lui Cătălin Drulă la măsurile ridicole luate de PNL după scandalul din Mogoșoaia: ”Manevră clasică la șmecherie”
Reacția lui Cătălin Drulă la măsurile ridicole luate de PNL după scandalul din Mogoșoaia: ”Manevră clasică la șmecherie”
Fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă a criticat vineri, 28 ianuarie, decizia PNL de a-l suspenda din partid pe liderul din Ilfov, Hubert Thuma, care a agresat-o pe colega sa din USR...