Ponta se tine de glume dupa alegerile de la LPF: Cum ii raspunde lui Dragomir

Joi, 14 Noiembrie 2013, ora 20:50

   

Ponta se tine de glume dupa alegerile de la LPF: Cum ii raspunde lui Dragomir
Acuzat ca ar fi implicat in jocurile de culise care au dus la indepartarea lui Dumitru Dragomir din fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal, Victor Ponta s-a tinut de glume.

Dumitru Dragomir a pus esecul de la alegeri pe seama implicarii politicului, dar Ponta a raspuns ironic.

"Am auzit ca Monica Macovei a trimis o scrisoare la Reading (comisarul european pentru justitie - n.red.), ca am schimbat presedintele LPF", a glumit Ponta.

Apoi, intr-o interventie la Romania TV, Ponta a explicat motivul pentru care nu-l mai dorea pe Dumitru Dragomir.

"Nu vreau sa fie suparat pe mine, dar era timpul unei schimbari. Am vazut ca a zis ca m-am implicat. Nu m-am implicat, dar nici nu mi-am ascuns dorinta de schimbare. Trebuie sa se schimbe, pentru ca vedeti ce se intampla cu oamenii care stau prea mult in functii", a adaugat Ponta.

Gino Iorgulescu a produs surpriza: L-a invins pe Dumitru Dragomir si a castigat sefia LPF!

Gino Iorgulescu a castigat, joi, alegerile pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, dupa ce l-a invins pe Dumitru Dragomir cu scorul de 11-7.

Dumitru Dragomir paraseste astfel postul pe care l-a ocupat in ultimii 17 ani.

Gino Iorgulescu are 57 de ani si s-a remarcat ca fotbalist la Sportul Studentesc si echipa nationala, iar dupa retragere s-a ocupat de echipa Progresul/FC National Bucuresti. In ultimii ani a stat departe de fotbal, de aceea candidatura sa a venit ca o surpriza.

Cei doi s-au mai batut odata pentru sefia LPF, in 2000, cand castig de cauza a avut Dumitru Dragomir, cu 11 voturi la 5 (la vremea respectiva Liga 1 era alcatuita doar din 16 echipe).

C.S.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de2565 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
necunoscut01
rank 1
********
daca lumea nu iese in strada ne va incleca acest ponta si va fi mai rau ca pe vremea lui ceausescu e insetat de putere si bani si el si acolitii lui
schmit
rank 5
Am postat de cateva ori despre"Dictatura Democratica"
care ne paste daca "dr" ramane la putere asa cum
recunoaste singur.
Citat;Trebuie sa se schimbe, pentru ca vedeti ce se intampla cu oamenii care stau prea mult in functii", a adaugat Ponta.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor