Dragomir, mesaj dur pentru Anamaria Prodan: "Nimicesc orice vipera!"

Marti, 24 Septembrie 2013, ora 13:51
3720 citiri
Dragomir, mesaj dur pentru Anamaria Prodan: "Nimicesc orice vipera!"

Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a continuat disputa cu impresarul Anamaria Prodan, transmitandu-i un mesaj dur sotiei antrenorului Stelei.

"Corleone" sustine ca el nu a facut decat sa se apere in conflictul cu familia Reghecampf, dar nu a ezitat sa-i ameninte, voalat, pe cei doi.

"Cand am zis ca schimbarile au fost gresite m-am referit ca jucatorii au jucat slab, nu ca a gresit antrenorul. Nu am pomeni niciun nume, nici al doamnei si nici al domnului. Eu am vorbit frumos de amandoi.

Dar ea a criticat pe toata lumea, pe Iordanescu, pe Piturca, pe Ienei. De unul singur nu se luase pana acum, dar cu mine nu s-a luat nimeni. Eu pot sa nimicesc orice vipera, mai ales cand ii vad rautatea. Pot sa fiu sarpe de dudau, pot sa musc fara sa dau din coada. Pot sa fiu nevastuica, sa fiu aproape de limita murdariei cand ma apar. N-am inceput niciun razboi, cu nimeni, eu doar il termin. Ma pot ridica la orice nivel, am fost parlamentar in doua mandate, am condus o comisie. Dar ma si pot cobori la orice nivel", a spus Dragomir in cadrul unei conferinte de presa.

Presedintele Ligii nu a uitat sa le transmita cateva avertismente celor doi.

"Am acces la informatii la care nu are nimeni in aceasta tara, in lumea sportiva. Toti vin la mine si imi spun. Daca ai activat in fotbal doi ani, cinci ani, stiu tot. Despre fiecare stiu mai multe decat stiu ei despre mine si totul e inmagazinat. Sa le transmiteti, va rog, ca eu ma lupt doar cu stelele, nu cu licuricii", a mai spus Dragomir.

Dragomir ameninta cu dezvaluiri compromitatoare despre Laurentiu Reghecampf

Scandalul dintre Dumitru Dragomir si familia Reghecampf a izbucnit dupa ce presedintele Ligii a criticat dur tactica tehnicianului din meciul dintre Schalke si Steaua.

Reghecampf s-a dezlantuit. Amenintari fara precedent: "Nu mai tin cont de nimic!"

Aceasta declaratie a generat o reactie dura a Anamariei Prodan iar de aici pana la amenintarile cu bataia sau procesul n-a mai fost decat un pas.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dragomir scandal Reghecampf, #Dragomir amenintat Reghecampf, #Dragomir Anamaria Prodan , #LPF