Dragomir nu da doi bani pe pustiul umilit la Steaua - Vaslui

Luni, 23 Aprilie 2012, ora 14:17
4243 citiri
Dragomir nu da doi bani pe pustiul umilit la Steaua - Vaslui

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), nu da doi bani pe drama traita de micul suporter stelist la meciul cu FC Vaslui.

Marius Ciobanu, in varsta de numai 9 ani, n-a fost lasat sa afiseze in Ghencea un banner pe care si l-a facut acasa si pe care scria simplu "Vreau si eu ceva: Steaua campioana!". Observatorul i-a confiscat initial bannerul, pentru ca apoi sa i-l returneze, dar cu conditia sa nu-l mai vada pe stadion.

Dragomir, presedintele forului care se ocupa de Liga 1, nu vede nimic in neregula cu aceasta masura aberanta luata de unul din oamenii lui si, mai mult, l-a indemnat pe copil sa respecte legile!

"Copilul acela trebuie sa invete si el sa respecte legile tarii. Trebuia sa vina inainte de meci sa declare bannerul si nu era nici o problma. La Europa League nu se va da voie cu nici un banner", a spus Dragomir la DolceSport.

Totusi, el a aprobat gestul lui Mircea Sandu, care i-a cerut scuze oficiale pustiului.

"Eu zic ca presedintele FRF a luat o decizie buna cand l-a invitat pe cel mic si i-a oferit o minge. Se face orice pentru a se indrepta imaginea. Eu pentru incalcarea regulamentului nu ofer nimic, decat lectii cum sa nu mai faci asa ceva", a precizat Mitica Dragomir.

Banner confiscat cu stewarzii!

Gheorghe Nedelescu, observatorul de meci, nu regreta nici acum masura luata impotriva copilului deoarece, spune el, a actionat regulamentar.

"Acel banner nu respecta regulamentul. Sa fie clar, eu sunt trimis acolo sa respect regulamentul. Am cerut copilului sa ridice acel banner si pentru ca nu a vrut, am rugat stewarzii sa faca acest lucru. Atunci, baiatul a inceput sa planga si sa ceara bannerul inapoi. I l-am returnat.

Eu nu ma joc cu regulamentul, acolo nu scrie cuvantul flexibilitate sau daca e vorba despre un copil ori despre un adult. Mi-a fost mila de acel copil la inceput, dar cand l-am vazut cum injura in timpul jocului, nu prea mi-a mai fost mila, mi-am facut datoria", a explicat Nedelescu la acelasi post TV.

Totusi, pozitia observatorului este diferita de cea a presedintelui FRF, Mircea Sandu, care considera ca trebuia actionat cu "flexibilitate".

"Observatorul de joc, delegat la aceasta partida, a aplicat ad-litteram regulamentul, dar suntem de parere ca, pe viitor, se impune ca toti observatorii de joc sa dea dovada de flexibilitate si sa judece situatiile de la caz la caz" - Mircea Sandu.

Emotionant: Trauma traita de un copil in varsta de 9 ani in Ghencea

Un copil in varsta de doar 9 ani a dorit sa-si manifeste afectiunea fata de echipa pe care o iubeste, Steaua Bucuresti, insa fortele de ordine si oficialii LPF i-au produs o adevarata trauma.

Il cheama Marius Ciobanu, a implinit recent 9 ani, iar Steaua este unul dintre cele mai importante lucruri din viata sa.

Junior al clubului din Ghencea, pustiul este prezent la fiecare meci de acasa, iar vineri seara, cu FC Vaslui, a incercat sa-si arate dragostea pe care o are fata de Steaua printr-un banner cu mesajul: "Vreau si eu ceva: Steaua campioana!"

Reactia stewarzilor si a oficialilor LPF a fost insa incredibila. Acestia s-au indreptat in forta catre pustiul in varsta de 9 ani si i-au smuls bannerul, incercand sa-l confiste.

"Am muncit toata ziua la acest baner, am vopsit si gresia in casa, m-a certat si mami pentru mizerie, dar mi-a iesit bannerul. Mi l-au luat observatorul si cei de la paza! De ce? Ce-am facut? Asta e visul meu: vreau s-o vad pe Steaua campioana! E ceva rau in asta?!", a spus Marius Ciobanu.

M.D.

Citeste si:
Cum încearcă Ciucu să rezolve problema termoficării în Sectorul 6: ”Este pentru prima dată când un primar de sector se implică direct”
Cum încearcă Ciucu să rezolve problema termoficării în Sectorul 6: ”Este pentru prima dată când un primar de sector se implică direct”
Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a reacționat vineri, 28 ianuarie, la criticile primite de cetățeni din cauza problemelor legate de termoficare. Într-unul dintre mesajele critice, un...
Declarații halucinante ale Dianei Șoșoacă despre oamenii vaccinați: ”Când sunteți lângă ei, dați pe bluetooth” VIDEO
Declarații halucinante ale Dianei Șoșoacă despre oamenii vaccinați: ”Când sunteți lângă ei, dați pe bluetooth” VIDEO
Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut vineri, 28 ianuarie, noi declarații aberante împotriva vaccinării anti-Covid. Invitată la un post de televiziune intitulat News România, senatoarea a...