Dragomir nu se da plecat de la LPF: "Sa strige ce vor, nu ma intereseaza"

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 07 Martie 2012, ora 20:07
1383 citiri
Dragomir nu se da plecat de la LPF: "Sa strige ce vor, nu ma intereseaza"

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a renuntat rapid la intentia de a demisiona si anunta ca nu este deranjat deloc de valul de proteste de pe stadioane.

Mitica si-a inceput discursul sustinand ca nimeni nu are dreptul sa ii solicite plecarea de la LPF pentru ca el conduce o organizatie privata, in care nu se poate amesteca nimeni. Mai mult, Dragomir le-a transmis suporterilor ce au voie sa scandeze pe stadion si ce nu.

"Eu nu sunt angajat la stat, nu primesc bani de la stat, nu am facut afaceri cu statul. Pai inseamna ca si eu, de la societatea mea, pot sa va cer sa demisionati voi?

Deocamdata, ei vor inlaturarea mea. Dupa care lege? Ca sa schimbi un om, trebuie sa-i gasesti o vina concreta. Oamenii au voie sa faca pe stadion ce vor, respectand legea. N-au voie sa injure. Au voie sa strige Mitica, demisia!, dar sa strigi Jos Mitica e incitare la violenta. Nici pe vremea lui Hitler nu erau lucruri care sa incite la exterminare", a spus Dumitru Dragomir la DigiSport.

Apoi, "Corleone" a trecut la capitolul huiduielilor de pe stadioane, anuntand ca nu este deranjat de reactia tribunelor.

"Sa strige, dom'ne ce vor, nu ma deranjeaza!

Pe mine nu ma injura, dom'ne, tot stadionul. Ma injura un grup si, din cauza spiritului de turma, toata lumea preia scandarea. Si din cauza presei se intampla astra, ca incita", a mai explicat Dragomir.

"Nu ma retrag"

Aprins bine, Mitica Dragomir a anuntat ca nu are de gand sa renunte la sefia LPF prea curand, desi cu numai o zi in urma sustinea ca ia in considerare posibilitatea de a nu mai candida la urmatoarele alegeri.

"Eu la 25 de ani eram presedinte, acum am 65. 40 de ani am lucrat in sport. Daca eram tampit puteam sa rezist atat? Si cu cine am lucrat eu, numai cu secretari de partid, cu titani! Nu ma retrag!

Nevasta-mea suporta cel mai rau. Cand vede cata munca depun pentru Liga asta si tot se scriu atatea mizerii despre mine... imi spune sa nu ma mai duc la televiziune, sa nu mai dau interviuri", a incheiat Dragomir.

Le doresc suporterilor sa inteleaga ca acel manunchi de oameni care incita nu sunt spectatori, sunt huligani. Si sunt putini. - Dumitru Dragomir

Proteste ample fata de Dumitru Dragomir si Mircea Sandu au avut loc pe mai multe stadioane din tara dupa ce o serie de mesaje ale suporterilor impotriva celor doi au fost confiscate de fortele de ordine.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#dagomir demisie lpf, #dumitru dragomir ramane lpf, #proteste dragomir stadion, #dumitru dragomir contestat , #LPF
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
Poza obiectiv
obiectiv
rank 4
cine se mai uita la fotbal???