Business Focus: Quarterly Report - transmisie online

Dragomir rupe tacerea: Iata cine l-a tradat la alegerile de la Liga

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 23:11
11976 citiri
Dragomir rupe tacerea: Iata cine l-a tradat la alegerile de la Liga
Foto: Captura DolceSport

Dumitru Dragomir a vorbit deschis despre alegerile pentru preseditia LPF din finalul anului 2013, atunci cand a fost invins de Gino Iorgulescu.

Cel poreclit "Corleone" a dezvaluit ca avea nevoie de numai doua voturi pentru a ramane in fruntea Ligii, insa a fost tradat de doi patroni care ii promisesera sprijinul.

Ioan Neculaie, seful lui FC Brasov, si Adrian Porumboiu, patronul defunctei FC Vaslui, au inclinat balanta in favoarea lui Iorgulescu.

"Eu nu credeam ca ma dau astia afara pentru nimic in lume. Cum sa cred eu, dom'ne? Aveam nevoie de doua voturi ca sa pot sa raman, de votul lui Porumboiu si de votul lui Neculaie, de la Brasov.

Porumboiu, seara, a venit la mine la hotel, a mancat o cratita de crenvursti cu cineva. Eu l-am intrebat: "Bai, cred ca nu am emotii cu tine maine". Iar el mi-a spus: "Du-te, ba, de aici". Si a doua zi il vad pe Ciprian ca vine, nu pe Porumboiu, si imi zice: "Nea Mitica, mi-e rusine de matale, dar mi-a spus sa votez cu Gino". A plecat la Berlin. Cum e posibil asa ceva, doar am vorbit cu el?!

Si cu Neculaie, cazul celalalt. Astazi a trimis pe cineva si i-am dat niste bani imprumut si maine, cu 5 minute inainte de Adunarea Generala, vine, ma pupa, eu ii zic: "Ioane...", iar el imi zice: "Nea Mitica, in mine sa ai incredere toata viata. M-ai ajutat toata viata". Si plecam amandoi la sala de sedinte. Mergem pe scari si vad ca se duce langa Stefan (Gheorghe Stefan - n.red.). Stefan imi spusese, a fost corect: "Am obligatii fata de astia, nu te supara pe mine". L-am admirat.

Ioan Niculae, de la Astra, a venit cu doua zile inainte si mi-a zis: "Nea Mitica, te curata astia. Nu ai nicio sansa. Dar fii atent, eu sunt corect, Dinu Gheorghe iti va arata votul, pentru ca eu nu vin acolo. Nu ca te curata, esti curatat de astazi." Dimineata, Niculae imi zice ca vrea sa bea o cafea la mine la hotel. Eu sunt prieten de familie cu Niculae, il respect foarte mult. Si imi zice din nou ca sunt curatat, ca nu am scapare, dar ca Dinu Gheorghe imi va da votul. Apoi, seara, venea cate un presedinte, cate un presedinte de la intalnirea cu Victor Ponta: "Domn' presedinte, eu votez cu dumneata, dar ne-a spus ca ne face aia, ca ne face aia... Nu te pot vota". A doua zi, Dinu Vama mi-a aratat votul. Deci doi insi daca votau cu mine, Porumboiu si cu Neculaie, eu eram presedinte in continuare", a povestit Dragomir la Dolce Sport.

Dumitru Dragomir a pierdut alegerile pentru sefia LPF din finalul anului 2013. Dupa numai cateva luni, Mircea Sandu era indeparat de la FRF dupa ce Razvan Burleanu a castigat alegerile.

Sorin Lavric a omagiat un legionar în Parlament, la doar două săptămâni după ce liderul AUR condamna antisemitismul
Sorin Lavric a omagiat un legionar în Parlament, la doar două săptămâni după ce liderul AUR condamna antisemitismul
Senatorul AUR Sorin Lavric l-a omagiat pe Tache Rodas, lider al unei grupări legionare și deținut politic, în cadrul unei declarații politice din Parlamentul României, de pe 13 septembrie....
Ciolacu, la fabrica Coca-Cola din Ploiești: ”Toată această supraimpozitare se va întoarce către companie, sub formă de ajutor de stat, în noile proiecte de dezvoltare”
Ciolacu, la fabrica Coca-Cola din Ploiești: ”Toată această supraimpozitare se va întoarce către companie, sub formă de ajutor de stat, în noile proiecte de dezvoltare”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, la Fabrica Coca Cola din Ploieşti, că în timpul comunismului, când vorbeai de Coca Cola te gândeai imediat la un sentiment de libertate. ”Noi...
#Dragomir alegeri LPF, #LPF Alegeri 2013, #Dragomir Iorgulescu LPF 2013 , #LPF